dinsdag 27 augustus 2013

I Got Deautified...

Zoals zoveel andere fashionista’s behoor ik sinds een tijdje ook tot het clubje van de Deautista’s. Deauty staat voor “Discover Beauty” en het principe is simple comme bonjour: je abonneert je via de website www.deauty.be op een van de formules en je krijgt maandelijks een mooie box thuis geleverd met een aantal verrassende beautyspulletjes to be tested and approved. De prijs die je betaalt is peanuts als je ziet wat je ervoor in ruil krijgt, dus ik kan het iedere beauty addict volmondig aanraden!

Deze maand vierde Madame Deauty haar verjaardag en – ah oui bien sur – dat moest uiteraard gevierd worden met een superdeluxe box boordevol leuke beauty goodies...

* Maybelline “Baby Lips”: hoewel ik al een goed jaar totally addicted ben aan mijn Clinique Chubby Stick (whoppin’ watermelon flavour, for the record), heb ik deze ook al een vast plekje gegeven in mijn (way-too-oversized, I admit...) handtas. Transparante lipgloss, lekker fruitig geurtje, and it really does what it says: mijn lippen zijn na één dagje al zijdezacht. Wordt dus zeker een blijvertje!

* Bioderma “Sensibio H2O” micellair water: ik had al veel gelezen over de weldaden van micellair water en wilde het al lang eens uitproberen (hmm, precies wel een rode draad in mijn leven...). En ik kan nu al zeggen dat dit een vast item zal worden in mijn (nu al overvolle, maar soit) badkamerkast. Mijn gezicht voelt zacht en schoon aan en het product is supergemakkelijk in gebruik: een beetje micellair water op een wattenschijfje aanbrengen, je gezicht ermee reinigen en klaar is kees. Spoelen is niet nodig! Bovendien is het water ook geschikt voor tere, gevoelige velletjes als het mijne. Ik denk dat dit ook de ideale oplossing zal zijn na een avondje stappen, wanneer ik het liefst van al zo snel mogelijk in bed kruip in plaats van eerst nog make-up te verwijderen. Definitely to be tested after my next night out!
* Clinique Long Lasting Lipstick “All Heart”: mijn Clinique Chubby Stick is en blijft mijn favoriete lipverzorgingsitem (zie hierboven). Andere lipsticks vind ik vaak te fel en te opvallend voor mijn lippen. Of misschien durf ik gewoon niet genoeg? Anyway, ik gebruik ze dan wel weer als blush op mijn wangen. Een klein rondje lipstick aanbrengen op de appeltjes van mijn wangen, gelijkmatig opensmeren en wat vervagen met een wattenschijfje. Zo krijg ik een stralende blos.

* Avril Blush: ik vind een gezonde blos belangrijk, dus deze zal zeker van pas komen. Het leuke aan Avril: het is een milieubewust merk. Which always comes as a plus for me!
* Garnier “Perfect Blur”: aan te brengen na je dagcrème, vόόr je make-up (in mijn geval: BB-crème). Ik geef toe dat ik eerst wat wantrouwig stond tegenover dit product: éérst dagcrème, dàn dit product, én dan nog eens make-up erbovenop... Gaat dat niet te zwaar zijn? As in: verstopte poriën, puistjes en zo? Maar niks van dat: mijn huid is superzacht en de crème zorgt ervoor dat mijn make-up perfect geabsorbeerd wordt en de hele dag blijft zitten. Love it!

Dus dat het nu maar snel eind september is, want dan er belandt een nieuwe Deauty box vol leuke verrassingen in mijn brievenbus... Already looking forward to it!
Josie xoxo
P.S. Wie op de hoogte wil blijven van alle nieuwtjes heet van de naald kan Deauty ook volgen op Twitter (@deauty_be) of op Facebook. Zeker doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten