woensdag 28 augustus 2013

Time For A Girls' Trip!

Vorig jaar ging ik met mijn beste vriendin op citytrip naar Madrid. Het was –een frivool studentenreisje naar de Spaanse Costa buiten beschouwing gelaten – toen the very first time dat we samen gingen citytrippen. Vraag me niet waarom, het was er gewoon nog niet van gekomen. Druk-druk-druk en zo zeker? Anyway, we hebben ons enorm geamuseerd in Madrid (een heerlijke stad, kan ik iedereen aanraden!) dus besloten we om er een jaarlijkse traditie van te maken. Al ben ik intussen mama geworden, dat wil niet zeggen dat ik er niet tussenuit kan voor 5 dagen fun with the BFF.

Zo denkt mijn vriend er ook over: hij ziet het volledig zitten om voor onze kleine pruts te zorgen (told ya he’s a superdaddy!). Hij beseft maar al te goed hoeveel deugd ik ervan heb om er eens uit te zijn en even niet “mama” te zijn. PJ en ik zijn trouwens altijd van het principe geweest dat we elkaar vrij laten om ons eigen ding te doen, zolang we maar voldoende tijd samen hebben. Ook na de geboorte van ons zoontje blijven we dat doen. Zo werkt het voor ons het best en voorkomen we dat we elkaar verstikken. Vrijheid, blijheid!

Zo komt het dat ik morgenvroeg op een ontiegelijk vroeg uur (maar hey, als jonge mama ben ik gewend om vroeg uit de veren te zijn) vertrek richting Budapest! Ik weet nu al dat ik mijn mannetjes zal missen. Maar ik kijk er enorm naar uit om even weg te zijn van huis en te genieten van al het leuke dat de stad te bieden heeft. I have great expectations! Mijn vriendin is trouwens de meter van Emil, dus we zullen zeker vaak aan hem denken... en veel cadeautjes shoppen natuurlijk J
Een verslag van deze trip in een volgende blogpost! Nu rest mij enkel nog het volgende te zeggen:
Yeah baby!
Josie xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten