vrijdag 20 september 2013

I Enjoy The Little Things In Life #3

Een wijs persoon sprak ooit de gevleugelde woorden: "You need to let the little things that would ordinarily bore you, suddenly thrill you". Die persoon is Andy Warhol. Maar het had evengoed ikzelf kunnen zijn. Want ik doe dat elke dag, plezier halen uit de kleine dingen des levens, zoals daar zijn...

* Mijn kleine pruts die, na laaaaaaang proberen, er eindelijk in slaagt om helemaal alleen rechtop te zitten, en daar enorm van geniet met een fantastische big smile op z’n koddige totje #happybaby #proudmummy #❤❤❤❤
Buiten is het regenachtig, miezerig, kil en grijs. Maar binnen is het supergezellig, steek ik kaarsjes aan, nestel ik me onder m’n dekentje in de zetel en kijk ik naar mijn favoriete tv-series #cocooning #sayhellotoautumn
* De weerman die zegt dat er na de regen en de kilte van de afgelopen dagen een nazomertje zit aan te komen #iloveyoufrankskedeboosere #mijnsandaaltjesliggenalklaar
* Enorm opzien tegen een moeilijke, belangrijke meeting op het werk en er toch in slagen om iedereen van hun sokken te blazen #irockbigtime #invincible
* Naar de bakker gaan, mijn lievelingsbrood kopen dat nog warm heeft van in de oven te zitten en onderweg naar huis alvast het bovenste kraakverse korstje verorberen #lekkerstedeelvanhetbrood #nomnomnom
* Midden in de nacht wakker worden, denken dat het al tijd is om op te staan en dan beseffen dat ik mij nog eens mag draaien voor een paar uurtjes heerlijke slaap #zzzzzzzzalig
* In dezelfde categorie: ’s morgens wakker worden, denken dat het donderdag is om dan ineens te beseffen: ’t is verdorie al vrijdag! #tgif #weeeeeeeekend
Inderdaad lieve lezer, ’t is bijna weekend! Ik kan dus alleen maar zeggen (zeker met het heerlijke nazomertje dat er zit aan te komen): geniet ervan met volle teugen!!!!!!!!!!!!!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten