woensdag 25 september 2013

Oh Doctor Deauty...

Lieve lezer, het einde van de maand is weer aangebroken. Dat betekent doorgaans dat mijn bankrekening zo goed als leeg is en dat ik mijn volledige shoppingbudget er al lustig doorgejaagd heb (enfin, dat is meestal al het geval vόόr de helft van de maand...). Op zo’n moment is het extra leuk om een doos vol verwennerijen in ontvangst te mogen nemen. Enter de Deauty Box, mijn lichtpunt op het einde van iedere maand. Onder het thema “Apothecary Box” viel gisteren een bijzonder heilzame doos gevuld met het beste uit de hedendaagse farmacie in mijn brievenbus. Doctor Deauty schrijft de volgende toppertjes voor...


* Hydraterende crème met Edelweiss (Plante System): Hydrateren, herstellen en beschermen: dat is volgens het doktersvoorschrift wat deze crème doet. Bovendien bevat ze bestanddelen van de erg zeldzame Edelweiss-plant, dus daar kan mijn gevoelige huidje alleen maar wel bij varen!
* Sensifluid reinigingsmelk (A-Derma): Ik vind het superbelangrijk om ’s avonds mijn huid te reinigen voor het slapengaan, zelfs na een avondje uit of een lange nacht. ’s Ochtends wakker worden als een panda met make-up restjes all over mijn hoofdkussen, ik vind het maar niks. Reinigingslotions in alle geuren, kleuren en texturen zijn dus meer dan welkom in mijn badkamerkast. En dubbel goed nieuws voor mij, want door de gepatenteerde formule met haverextract beschermt en kalmeert dit goedje eveneens mijn gevoelige gezichtshuid.
* Ph5 handcrème (Eucerin): Ik schreef het al eerder op mijn blog: zachte handen zijn voor mij een ab-so-lu-te must. Ik heb een gloeiende hekel aan schuurpapieren pollekes! Ook dit product is dus spek naar mijn bek en zorgt voor heerlijk zachte handjes, ideaal voor de komende koude wintermaanden. De crème bevat geen kleurstoffen en parfum en is hiermee ook geschikt voor baby’s. Dat zal mijn zoontje ook graag horen! J

* Wilde roos body lotion (Weleda): Pure verwennerij voor de huid en alle andere zintuigen. Niet alleen deze lotion overigens, maar álle producten van Weleda tout court. Al sinds mijn 21ste verjaardag, toen ik van mijn mama een verzorgingspakketje Weleda wilde roos kreeg “omdat alle Hollywoodsterren dat gebruiken”, ben ik grote fan van het merk J Ik heb al zowat het hele gamma gebruikt en ik vind het top. Vooral de zwangerschapsolie is fenomenaal goed. Ik smeerde ze elke dag op mijn buik tijdens mijn zwangerschap (en nog enkele maanden erna) en ze doet 100% wat ze moet doen, want ik ben volledig striemvrij gebleven. De box bevat daarnaast nog een tubetje Weleda pluimgierst shampoo en een staaltje Weleda havershampoo en –conditioner. Met de laatste heb ik deze ochtend mijn haar gewassen en o ja hoor, het is zijdezacht en glanst lekker mooi! Ik gebruik sowieso steevast biologische shampoo en conditoner omdat ik ervan overtuigd ben dat deze veel milder zijn voor mijn haar. Ik ben trots op mijn glanzende lokken en wil ze goed verzorgen.
* Reton-ox Correxion (ROC): Een dagcrème die de eerste rimpeltjes en fijne lijntjes aanpakt. Als kersverse dertiger met een heilige schrik voor het verouderingsproces kan ik alleen maar zeggen... Bring it on, Doctor!


Ik zei het al in mijn vorige Deauty-blogpost: ik vind het luttele bedrag van 15 euro echt twee keer niks in vergelijking met alle beauty stuff die de prachtige box opnieuw bevat deze maand. Bovendien zijn er weer een aantal producten bij die ik nooit uit eigen beweging zou gaan kopen. En dat is super, want ik hou wel van wat afwisseling in mijn verzorgingsproducten.

Dus leve de variatie en leve Doctor Deauty, vanaf nu ben jij mijn favoriete geneesheer! Josie xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten