maandag 28 oktober 2013

CKS Baby!

Ik heb een nieuwe hotspot ontdekt voor leuke kleertjes voor Emil: CKS. Ik ken het merk al lang, want ik heb er zelf nog kleertjes van gedragen als kind. In Brugge is de winkel een eindje buiten de drukke winkelstraat gelegen en daardoor had ik er nog nooit een voet binnengezet (can you even imagine?). Bij Emils geboorte kregen we dit supercoole CKS kruippakje:


Het opschrift luidt “You look funny with your head turned sideways like that”. Omdat er veel leuke reacties kwamen telkens als Emil dit pakje droeg (intussen kan hij er met zijn vlezige billen en zijn tonneke al niet meer in), ben ik eens gaan rondsnuisteren in de winkel. Man man man, wat een zalige revelatie was me dat! Het is hét perfecte adres voor wie op zoek is naar coole, originele kledij met leuke prints en opschriften, bovendien ook heel betaalbaar. En toch is de winkel een bedreiging voor mijn bankrekening, simpelweg omdat ik álles leuk vind.

Ik zag een aantal maanden geleden een megacoole kleurige winterjas in hun folder. Ik was er onmiddellijk verliefd op en de baby op de foto, met z'n rock & roll attitude, deed me een beetje aan Emil denken:
Ik heb lang getwijfeld, maar dit weekend ben ik dan toch uiteindelijk voor de bijl gegaan. De jas hangt al netjes klaar in Emils kleerkast, dus laat die winter nu maar komen! Ik kon me niet inhouden en heb er meteen ook de bijpassende felgroene broek (just loooove the color, zeker tijdens de donkere wintermaanden!) en een extra tenue bij gekocht. Want ik vind dat mijn kleine man wel een aantal “duurdere” basisstukken mag hebben voor de winter.
Het passen vond Emil heel leuk, zelfs wanneer mama een maatje te klein had uitgekozen:
Catch of the day, gefotografeerd door een blije mama:
 
Voor de liefhebbers: de volledige collectie kan je bewonderen op www.cks-fashion.com/e-shop/baby, en in Brugge vind je de winkel in de Vlamingstraat 26 (tussen de Markt en de Stadsschouwburg). Zeker het checken waard!
Veel winkelplezier! Love, Josie xo

P.S. Het is vooral ikzelf die mega-excited wordt van al die leuke shopping-vangsten hoor, ik denk eerlijk gezegd niet dat Emil er echt van wakker ligt. Volgens mij redeneert hij eigenlijk als volgt:
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten