dinsdag 29 oktober 2013

Deauty Vitality

Vorige week viel de Deauty oktoberbox in mijn brievenbus. Het thema deze maand is “Vitality”. Onder het motto “Boost your beauty with deauty” is het opnieuw een goedgevulde box met verkwikkende energiebommetjes om huid en haar voor te bereiden op de winter...
 Nuxe – Crème Prodigieuse: met 3 antioxiderende bestanddelen (lamsoor, donsbloem en cacao-extracten) beschermt deze crème mijn gezicht tegen de koude. Een rijke crème met een lekker geurtje, I like!

Plante System – Oogcontourgel tegen donkere kringen: een crème die wallen verkleint en beginnende rimpeltjes rond de ogen bestrijdt, voor een actieve jonge mama als yours truly klinkt dat als muziek in de oren. De gel is verfrissend, maar ik merk nog geen resultaat na één week. Misschien moet ik wat meer geduld hebben! Leuk om te testen, maar ik denk niet dat ik dit product zal blijven gebruiken eens het leeg is, ik geloof er niet echt in.

Paul Mitchell – Stimulerende douchegel met tea tree, citroen en salie: het weldadige effect van tea tree oil is mij welbekend, ik gebruik vaak een tea tree gezichtsmaskertje om mijn huid te ontspannen en een flinke boost te geven. Deze douchegel geeft de nodige energie om de dag te beginnen. Ik vind jammergenoeg de geur niet zo lekker, ik heb graag een fris geurtje bij mijn morning shower en dit mis ik toch wel in deze douchegel.

Redken – Forceful haarlak 23: ik ben sowieso geen fan van haarlak, -mousse of -gel. Ik krijg er plakkerig, knoperig haar van. Ik gebruik het dus zelden tot nooit. Ik heb deze lak toch eens geprobeerd omdat hij volume, vitaliteit en glans de hele dag lang belooft. Maar ik was (zoals verwacht) een beetje teleurgesteld. Mijn haar werd er dof en grauw van. Ik kan best geloven dat dit product voor andere mensen wél werkt, maar haarlak + Josie, it ain’t a good match. Ik heb mijn haar liever losjes, zwierig en all natural dan strak en gefixeerd. Ik denk dus dat ik deze aan mijn mama ga schenken!

Ducray – Extra zachte shampoo: een zachte, frisse shampoo die mijn lokken doet glanzen. Ideaal voor dagelijks gebruik én mijn haar is makkelijk te kammen achteraf, ik ben fan!
Samengevat: ik vind deze box iets minder geslaagd dan de vorige. Maar ik blijf Deauty wel een topconcept vinden omdat ik opnieuw een aantal nieuwe merken en producten heb leren kennen en heb kunnen uittesten. Ik kijk al uit naar de novembereditie, benieuwd welk thema het dan zal zijn!
Meer info: www.deauty.be
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten