vrijdag 25 oktober 2013

I Enjoy The Little Things In Life #6

Emil was deze week een beetje ziek en ik had het superdruk op het werk, waardoor het niet altijd even happyhappy-joyjoy was in mijn hoofd en in mijn huis. Maar ik weet altijd wel mijn geluk te halen uit kleine dingen, zoals daar zijn:

Op maandag: Ventje gaan voetballen, kindje in bed, dus ik heb na een druk maar leuk Ardennenweekend tijd om mijn portie "Girls" in te halen en intussen met nageltjes een vers kleurtje te geven #girlygirl #metime
Op dinsdag: De Duplo-blokkendoos, die al een tijdje in de kast stond te wachten, uithalen voor de kleine en direct zin krijgen om er zelf mee aan de slag te gaan. Which I did, of course #nostalgie #thejoyofmotherhood
Op woensdag: Met Emil bij de dokter, niet zo leuk, maar ik geniet er stiekem wel van dat hij in de wachtzaal alle harten steelt met zijn brave gespeel en zijn lieve lach #proudmommy


Op donderdag: De Deauty Vitality Box zit in de brievenbus en ziet er weer zalig uit #genieten
(binnenkort verslag in een volgende blogpost!)

Op vrijdag: Emil heeft vannacht bij meme (mijn mama) gelogeerd. Deze morgen was er breaking news: ZIJN EERSTE TANDJE IS DOORGEKOMEN!!! Eindelijk, want hij was al van maand vier ferm aan 't kwijlen en iedereen zei "Ah, dat zullen de tandjes zijn!". Mijn dag kan niet meer stuk! #proudmommyagain


Ik kan dus alleen maar blijven herhalen:
En o ja, ook een superleuk weekend gewenst!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten