donderdag 31 oktober 2013

Ontroerd

Halloween, daar doe ik lekker niet aan mee vanavond. Ik vind verkleedfeestjes nochtans de max, maar al dat griezelgedoe doet me bitter weinig tot helemaal niks. Overheerlijke verse pompoensoep heb ik gemaakt, en een yummie pompoenpapke voor mijn kleine prot morgen.

Call me boring, I don't care. Want ik heb ervan genoten!

Verder bracht ik deze avond door onder mijn dekentje met seizoen 9 van "Grey's Anatomy" - remember: donderdagavond = ventenavond. "GA" kijken, dat wil in mijn geval zeggen dat ik, in plaats van te zitten griezelen, zitten wenen heb. Keihard zitten bleiten en snotteren zelfs, want er gebeurden dingen die ik totaal niet verwacht had. Voor de fans die nog niet zo ver zitten, ik zwijg als een graf (om toch wat in de Halloweensfeer te blijven).

Tranen in de ogen kreeg ik ook van deze blogpost, een heel mooi en ontroerend verhaal van een mama over de eerste zeven weken met haar pasgeboren dochtertje. Ik herkende er zeer vaak mezelf in, de manier waarop ze het beschrijft is ronduit prachtig en bovenal ontwapenend eerlijk. Alweer een nieuwe blog op mijn reader, met dank aan Lilith!

Afsluiten doen we vandaag met een grappige Halloweenkaart...


Sweet dreams! Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten