vrijdag 22 november 2013

I Enjoy The Little Things In Life #10

De week nam een iets minder goede start omdat Emil ziek was. Niet erg hoor, maar toch brengt een zieke baby een hele hoop geloop (dokter, apotheek), geregel (wie o wie zal overdag voor hem zorgen als hij niet naar de crèche kan met koorts?) en vooral veel bezorgdheid (ik wil mijn kleintje toch graag weer zo vrolijk en uitbundig zien als anders!) met zich mee. Maar toch was er elke dag wel iets wat me blij maakte...

Maandag: Emil is vanmorgen ziek wakker geworden. Het zit hem echt niet mee vandaag dus van zodra hij ook maar een klein beetje lacht ben ik al superblij.
Dinsdag: kleine man al aan de beterhand maar nog niet crèche-waardig. Mijn mama is de reddende engel van dienst (zoals zo vaak) en zorgt vandaag de hele dag voor haar hartediefje. Op zo'n momenten besef ik eens te meer: familie moet je koesteren.

Woensdag: mijn pakketje van Just Julia, met de lovely bracelets waarover ik dit weekend postte, wordt vandaag geleverd. Dus ik hoef het je wellicht niet te vertellen: me so happyyyyyyyyyyyyyy :-)
Donderdag: na een drukke, vermoeidende werkdag een uurtje baantjes gaan trekken (het moet niet altijd lopen zijn) en achteraf het gevoel hebben dat ik weer de hele wereld aan kan!
Vrijdag: ik heb vanaf vanavond een weekendje met een aantal vriendinnen op het programma staan. Hoe graag ik ook quality time spendeer met mijn venten in 't weekend (zeker na een drukke week als deze waarin we elkaar maar weinig gezien hebben), ik ga er wel eens deugd van hebben om onder de meiden te zijn!
Oh en omdat we allemaal blij worden van mooie dingen ("A thing of beauty is a joy forever" zei een wijs man ooit), ook nog even dit: 
 
Deze absolutely gorgeous day bag van Nena & Co, ideaal voor mama's om als luiertas te gebruiken, gaat me de komende dagen/weken/maanden/totdat ik m'n Visa-kaart bovenhaal en hem bestel mooie dromen bezorgen. Die kleurtjes, dat authentieke karakter: I love it!
Ziezo, met al dat moois mag het weekend nu wel bijna gaan beginnen... Geniet ervan!
Love, Josie xo
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten