vrijdag 29 november 2013

I Enjoy The Little Things In Life #11

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Dat was deze week niet anders dan anders. Deze kleine dingen toverden elke dag een very big smile op mijn gezicht...

Maandag: de combinatie van een goed gezinde baby + de heerlijke geur van bakkerij + op weg naar ‘t werk nog nagenieten van een heerlijk concert van Arcade Fire = perfect om de week goed te starten!
Dinsdag: mijn favoriete radiopresentator Gunter D brengt een nieuwe Botsautomix-cd uit en daar kan mijn innerlijke Marina alleen maar keihard om juichen!

Woensdag: wederom gecomplimenteerd worden over datzelfde schots geruit kleedje waar ik eerder al veel complimentjes voor in ontvangst mocht nemen, doet de fashionista in mezelf blinken van trots.
Donderdag: de dubbele winterdons opleggen zodat ik in een heerlijk warm en knus bedje kan kruipen na een lange, vermoeiende werkdag.

Vrijdag: een geblokkeerde lift met PJ erin én een baby die zijn stuutjes niet kan binnenhouden: niet zo’n goed begin van de dag, maar hey, ’t is vrijdag en het weekend komt eraan dus dan kan ik daar wel tegen hoor!
Er staat een fijn weekend voor de deur, met morgen een sinterklaasfeestje (fingers crossed dat Emil niet zo'n schrik heeft van de goedheilig man als zijn mama destijds!) en ’s avonds een gezellig etentje in Brugge met vrienden. Emil gaat logeren bij oma & opa dus dan kunnen PJ en ik zondag lekker uitslapen (hoewel ik er vrij zeker van ben dat ik om 8u toch klaarwakker ga zijn). Zondag staat er nog niks concreets gepland en dat gaan we zo houden – ideaal om nog eens op stap te gaan met ons drietjes!

Weekend, ik ben volledig klaar voor jou!
 
Geniet van het weekend! Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten