woensdag 20 november 2013

Viva Victoria!

Sing Hallelujah! Want ik las vandaag dit op een van m’n favoriete blogs. En dat maakt me, hoe kan het ook anders, heel erg blij. Want ik ben al jaren een supergrote Victoria’s Secret fan. Net zoals deze blogster laat ik dus, opportunistisch als ik ben, geen kans onbenut om vrienden en kennissen die naar The States gaan een hele truckload voor mij te laten overvliegen. Het is intussen al een tijdje geleden dat mijn vooraadje nog eens duchtig werd aangevuld (sinds de laatste USA-trip van the boyfriend, it’s about time dat hij nog eens naar een congres overseas gaat me dunkt...). ’t Is echt triestig, ik heb enkel nog maar een ietsiepietsie bodempje van deze heerlijk geurende body mist over:

Een triestig flaconnetje...
Dit is trouwens mijn favoriete VS-scent: secret garden. Fris en fruitig, 100% Josie! Nu ja, wellicht zijn er intussen al honderden zinnenprikkelende geuren bij gekomen in het VS-gamma, maar dat weet ik dus niet. Want ik heb niks meer liggen. En ik kan het hier in België niet kopen. Correctie: kόn, want daar komt dus weldra verandering in. Yay!
En oh ja, ik ben ook nog in het bezit van de enige echte Victoria’s Secret hond – een knalroze beest met witte stippen dat ik me ooit aanschafte tijdens een wilde shopping spree in Ceasar’s Palace in Las Vegas (oh sweet memories...). Vraag me niet waarom ik hem kocht – er zijn zo van die dingen die ik doe en waar ik écht geen zinnige uitleg kan aan geven, zoals dit dus. Maar die hond, die prijkt tegenwoordig op Emils kamertje, en hij staat daar beeldig vind ik!

Dé hond, tussen alle andere ornamenten in de babykamer
Ik ben vooral fan van de VS-verzorgingsproducten, niet zozeer van de lingerie- en kledinglijn. Tegenwoordig bestaat mijn wishlist uit de volgende lekkere geurtjes (ik zal je de volledige waslijst besparen, ik hou het op m'n top-drie):

 

Fabulous Body Soufflé
 

Dream of Glamour Body Mist
 
Love Is Heavenly Moisture Cream
 
Over dit lijstje kan ik in feite alleen maar dit zeggen: #iwantitall & #iwantitnow. Dus iedereen die vanaf december (exacte datum is nog niet geweten) vliegt langs Brussels Airport, je weet wat je te doen staat hé... Of misschien moet ik zelf nog maar een reisje boeken zodat ik voor het opstijgen nog even halt kan houden bij mijn favoriete Angels...

Trouwens, er zijn nog een aantal leuke merken die hebben aangekondigd dat ze binnenkort naar ons landje komen, zoals & Other Stories (Antwerpen), Primark (nu al in Luik, binnenkort ook Gent en Charleroi) en last but not least ook Louboutin (locatie nog niet bekend, maar voor mijn part mag het eens in de West-Vlaanders zijn!).
Drukke tijden in ’t verschiet dus! Opnieuw iets om heel hard naar uit te kijken J

Love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Yaaay, zo leuk nieuws hé!! Ik heb de hond ook, een effen knal roze exemplaar, van London, maar staat gewoon in de dressing, zou er nogal uitspringen in Noah zijn kamer, al vind hij het een tof beestje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. emil is nog te klein om te beseffen dat er een roze dier in z'n kamer staat... misschien dat hij mij er later wel om vervloekt ;-) maar voorlopig mag ie daar nog eventjes blijven staan! :-D

      Verwijderen