vrijdag 6 december 2013

I Enjoy The Little Things In Life #12

Pom pom pom pom... Bijna weekend!!!!!

Tijd dus om heel eventjes terug te blikken op de voorbije week, en meerbepaald op de kleine geluksksmomentjes die weer van de partij waren...

* Maandag: PJ heeft verlof vandaag en vermits ik het hem al lang vraag en ik het zelf niet graag doe (een van de weinige kuisgerelateerde taken die ik verafschuw), heeft hij onze ramen (waar je al een tijdje quasi niet meer kon door kijken) properkes gewassen... Topkerel! :-)

* Dinsdag: opstaan met het heerlijke "Jubel" op de radio... Perfect way to start the day! (check ook deze post van eerder deze week)

* Woensdag: nadat ik Emil gewassen heb met opzet ook nog een beetje Mustela-lotion aan mijn eigen pollekes gesmeerd, zodat ik mijn mannetje z'n heerlijke babygeur nog kan ruiken terwijl ik aan m'n bureau zit...

* Donderdag: ik mag mijn nieuwe stofzuiger gaan afhalen en ben zo blij als een klein kind. Omdat ik nu weer kan kuisen gelijk een halve zottin, en ik doe dat nu eenmaal héél erg graag :-)

* Vrijdag: vanavond ga ik lekker eten en naar de film (dat laatste lijkt wel ééuwen geleden, we gaan naar Inside Llewyn Davis, ben benieuwd!) met mama & zus. Logisch dat ik daar enorm naar uitkijk, toch?

Dan rest mij alleen nog maar te zeggen: happy weekend!!!! Let's wave, let's shout, shake ya body down to the ground...

Whoop whoop, it's the weeeeeekend!!!

Bij ons staat er, na een aantal drukke weekends, eindelijk nog eens wat rust op het programma. 't Is te zeggen, voorlopig staat er nog maar weinig concreets gepland, maar zondagavond gaan we wellicht weer in onze zetel ploffen en denken: was me dat weer eens een druk weekend! Maar dat geeft niet, want het zullen wel dan dingen geweest zijn die niet "van moetens" waren, én in het gezelschap van de mensen die ik het liefste zie. Perfect dus.

Afsluiten doe ik ten slotte graag met een wijze raad. Voor vandaag, morgen, overmorgen, en de rest van je dagen tout court eigenlijk:2 opmerkingen:

 1. Maar nichtje toch,

  Dit is tof, jouw Blog!!!!!! Heel tof xxxxx

  Groetjes xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. merci evaatje :-)
  keep on reading & tot binnenkort hé xoxo

  BeantwoordenVerwijderen