zaterdag 14 december 2013

I Enjoy The Little Things In Life #13

“En wat zijn úw kleine pleziertjes?”, hoorde ik deze week vaak op de radio in de spot van een bekend jenevermerk. Wel, dit waren ze voor mij deze week:

Maandag: vandaag is een mooie winterdag, koud maar met vééééél zon. Een zonnestraal op een soms-wel-een-ietsie-pietsie-blue Monday, daar kan ik enorm van genieten.
Dinsdag: de hele dag uitkijken naar de slotaflevering van “Eigen Kweek” –klinkt misschien onnozel maar ik vond dat een supergezellige serie om ’s avonds knus in het zeteltje naar te kijken, ik heb er ook al meermaals mijn lof aan betuigd op m’n blog. Heerlijke reeks, meer van dat graag!
Woensdag: extra vroeg vertrekken naar het werk en in zo alle rust kunnen rijden zonder verkeersopstoppingen en, most importantly, de hele wereld stilletjes zien wakker worden en in actie zien schieten. I de ochtendstond.
Donderdag: het is nu écht wel winter dus Emil mag vandaag zijn nieuwe wintervest voor ’t eerst aandoen –die die ik al 2 maand geleden met supergroot jolijt gekocht heb. En hij ziet eruit als het allerschattigste michelinmannetje ever J
Vrijdag: naar de apotheek gaan (niet mijn vaste maar wel eentje dicht bij huis) en ontdekken dat ze daar een aantal van m’n favoriete cosmeticamerken hebben die ik anders alleen maar online kan kopen. Ik weet dus waar ik vanaf nu mijn “medicamentjes” ga aanschaffen...
Oh en gisteren ook wel mijn pleziertje gehaald uit deze foto die ik kreeg van mijn schoonmama, waar Emil aan het genieten was van zijn tweewekelijkse verwendag...
 
Zich in alle rust voorbereiden op het weekend, noemen ze dat.

En dat weekend, daar gaan we sebiet eens aan beginnen zie! Gisteravond al een superleuke avond gehad bij Emils meetje en haar lief. En vandaag staat er ook vanalles op het programma, ik heb dus eigenlijk maar één boodschap:

 
Happy Saturday!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten