vrijdag 27 december 2013

I Enjoy The Little Things In Life #15

Deze week was sowieso een leuke week met kerstavond en -dag, twee family-filled dagen waar ik erg naar uitkeek en waar ik dus ook met volle teugen van genoten heb. Ook op de andere dagen was er telkens wel iets wat mij heel blij maakte...

Zondagavond keek ik samen met PJ naar "Het Sportgala" op TV, gaven we ongezouten stomme commentaar op de vaak hilarische outfits en speeches van de atleten, en zo kregen we de slappe lach door onze eigen onnozeliteiten. Héérlijk.

Maandagavond trok er opnieuw een storm over ons landje. Lekker in bed liggen onder een warme dons en horen hoe het buiten waait en regent, wie vindt dat nu niét zalig?
Dinsdagochtend werd ik wakker en wist ik: niks, maar dan ook niks, kan vandaag mijn goed humeur verpesten, want 't is vanavond kerstavond en ik heb er verdorie zin in!
Woensdag, op kerstochtend, deden mijn mannen nog samen een dutje voor we op het middaguur opnieuw aan de feestdis verwacht werden bij de schoonouders. En ik, ik genoot ondertussen van de heerlijke rust in ons appartementje om lekker wat in het rond te prutsen en te rommelen. Loved every second of it.
Donderdag lieten we Emil een dagje over aan de goeie zorgen van zijn oma & opa om er samen op uit te trekken. Hoe graag we onze kleine aap ook zien, die momenten voor ons twee zijn toch telkens weer intens genieten!
Vrijdag, vandaag dus, stond er een dagje Brussel* op het programma met Emil, mijn mama en mijn zus. Ook al vergt een dagtrip met zo'n kleintje wel wat voorbereiding, ik vond het heerlijk om mijn mannetje de hele dag te zien genieten en glunderen naar zijn lieve meme en tante. En ik ga ook gewoon héél graag op stap met dat kleine spook, punt :-)
Uitblazen in l'Orangerie du Parc Egmont, een verborgen pareltje in een oase van rust nabij de Waterloolaan, place to be voor een lekker drankje en een taartje!

En as we speak, vrijdagavond dus, zit ik te relaxen in mijn zeteltje, onder mijn fluffy roze dekentje. Want zo'n leuke dagtrip is, zelfs voor een hyperactief wezen als ikzelf, best wel vermoeiend. Kleine man al lang vertrokken naar dromenland, grote man zet de bloemetjes buiten met zijn maten. Dat hij zich maar goed amuseert, hij verdient het, en intussen geniet ik van de me-time. En denk ik aan de leuke dingen die we dit weekend gaan doen: met ons drie gaan zwemmen morgeb, gaan wandelen aan zee zondag,...
Oh yeah baby, life is good.
 
Love, Josie xo

* We bezochten de Expo "Birth Day" met de foto's van Lieve Blancquaert, nog tot 5 januari te bezichtigen in het ING Cultuurcentrum. Zeker en vast de moeite waard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten