woensdag 18 december 2013

Liefste Asgeir

Liefste Asgeir,
 
Ik zien u geire.

Niet dat ik een crush op u heb want ik ken u eigenlijk nog maar pas hoor.

Het is vooral uw muziek die iets met mij doet. En dan vooral dat ene liedje waar ge nu veel succes mee hebt op de radio. “Torrent” genaamd.

En dat is op zijn minst een klein beetje raar te noemen, want normaal ben ik niet zo aan de muziek van uw landgenoten. Neem nu Björk of Sigur Rόs, dat is allemaal niet zo mijn ding. Wegens een beetje te dramatisch en te etherisch.

Maar uw muziek, lieve Asgeir, en dan dat ene liedje in ’t bijzonder, is nét niet te zweverig, op ’t randeke niet te bombastisch, en bevat ei zo na geen overbodige dosis oeh-oeh-oeh’s en ieh-ieh-ieh’s. Een probleem dat ik met uw muzikale landgenoten doorgaans wél heb.
En daarom vind ik dit hier perfecter dan perfect:
 
Over wat het precies gaat, sla me dood maar dat weet ik begot niet. Maar dat doet er ook niet echt toe, want het geeft me een warm gevoel. En ja, het brengt me ook weer wat meer in de kerstsfeer.
En dan komt goed uit, want ik heb vanavond mijn eerste kerstfeestje. En niet zomaar een kerstfeestje. Het is namelijk met mijn beste vriendinnekes, de bavotrutten noem ik hen liefkozend. Onze kerstfeestjes zijn een legendarische traditie sinds het jaar des heren 1999. Vanavond doen wij dus van ho-ho-ho... En wellicht ook van hi-hi-hi. Voor het 15de jaar op rij, alstemblieft!

En misschien draaien we tussen door ook wel eens uw liedje, wie weet.
Dus bedankt, Asgeir, voor deze prachtige oorwurm.

Dikke zoen van een kersverse grote fan.
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten