donderdag 5 december 2013

Sinterklaas Kapoentje

Today was happy-happy-joy-joy in Bruhhe... De Goede Sint bracht mij een nieuwe stofzuiger! 't Was hoognodig, want de oude deed niet meer wat hij moest doen -het vuil kwam er opnieuw uit door de slang, en dat kan toch niet de bedoeling zijn.

(Voor de volledigheid moet ik er wel bij vermelden dat het een van de vele hulpsinten was die mij dit nieuwe speeltje bracht. Met name de sint voor de grote mensen. Dat is die die je zelf geld moet geven zodat hij je cadeautjes brengt, weetjewel.)

Maar bon, ik duszo blij als een klein kind. 't Is een enorm vinnig en pittig beestje, zalig! En het allerkleinste kind hier in huis heeft mama's nieuwe vriend ook al goedgekeurd:

Mieltje vs. Miele

Ondanks mijn enorme vreugde en het feit dat ik al met een big smile heel ons kot vlijtig heb lopen stofzuigen (voor wie dat nog niet weet: ik ben een kuisfreak, je kan mij best vergelijken met Monica Geller uit Friends), hoop ik toch stiekem dat de échte Sint met zijn Pieten ook nog eens langs mijn appartementje passeert vannacht. Want ik ben écht wel braaf geweest en ik wil wel nog een aantal cadeautjes krijgen...

Eerst en vooral dit:
Capish, baby?
Als de Sint mijn blog een beetje volgt, dan kan hij daar mijn wishlist vinden van geurtjes, kleurtjes, kleertjes, juweeltjes and the like. Ik vind dat ik het hem niet al te moeilijk maak, die goedheilig man... Hij mag niet klagen!
Daarnaast hoop ik vurig dat hij mijn schoentje zal wisselen voor een van de vele prachtige kleurrijke muiltjes van Sophia Webster, een Britse ontwerpster die ik onlangs heb leren kennen (thx to Elle!). Deze vlindermuiltjes vind ik zooooooo mooi... Ideaal voor de zomer van 2014, niet?
Muchas gracias bij voorbaat, Sinterklaasje!! Ik heb alvast plaats gemaakt in mijn schoenenrek :-)
Moest de Sint zijn portemonnee dit niet kunnen trekken (de mijne kan het alvast niét, dus ik heb daar wel begrip voor), dan lijst ik hier nog een aantal meer betaalbare alternatieven op:
* Over deze weldadige olie hoor ik niks dan positieve dingen. Hoog tijd dat-ie ook hier eens al dat goeds komt verrichten!
* Mijn signature scent flesje is bijna opnieuw leeg (I admit, beetje te veel gespoten maar het ruikt zo heeeeeeerlijk!), en ik kan écht niet zonder...
* Beetje duur schrijfgerei, dat geef ik toe, maar iemand die graag en veel schrijft mag toch beschikken over "goe gerief" hé?
* Ik ben dol op bloemetjes in huis, en het merk Invotis heeft superleuke, originele vazen zoals deze en deze. Laat maar komen!
* Vermoedelijk komt er bij ons dit jaar, wegens plaatsgebrek in ons appartement gezien Emils uitgebreide speelgoedcollectie, géén kerstboom. Maar uiteraard wil ik wel wat sfeer en gezelligheid creëren, en daar lijkt dit leuke rendier mij ideaal voor. Ik kies voor de gouden versie omdat ik wel hou van wat blingbling in da house!
* Thuis hou ik het graag comfy & cosy, ik ben vaak jaloers op de gemakkelijke, knusse pakjes van Emil. In deze luipaard-onesie zie ik mezelf dus wel al rondlopen (bijvoorbeeld al stofzuigend met mijn nieuwe speeltje)!
* Om ook de innerlijke mens wat te voeden, en voor jullie denken dat ik een mega-oppervlakkige trien ben: dit boek wil ik heel graag lezen (ik ben grote fan van Japin!), en dit lijkt me ook superspannend.
Ziezo, en nu maar hopen dat hij niet stilletjes mijn huisje voorbij loopt vannacht - of erger nog, weggeblazen wordt door de Sinterklaasstorm die hier in de West-Vlaanders al hevig begint te woeden.

En anders is er nog altijd die andere rood-witte leukerd waar ik al mijn hoop op kan vestigen hé... Oh Santa, I've been a good girl... :-)
 
Niet vergeten jullie schoentje te zetten hé!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten