zondag 1 december 2013

Zondag Bosdag

Vandaag hebben we gedaan wat al zo lang op mijn I-want-to-do-lijstje stond: we zijn op trot geweest met onze babyrugzak! En dat het plezant was, daar hoef ik vast geen tekeningetje bij te maken (ik kàn trouwens ook niet tekenen dus ja). Want dit plaatje already says it all:

Het was superleuk! Het zonnetje scheen en het was niet te koud, perfect dus om een frisse neus te halen met ons drietjes! Bovendien was het lang geleden dat we op zondagmiddag nog eens vrij waren om op stap te gaan met ons drie, dus het deed extra veel deugd. Na onze wandeling door het bos (gelegen in Torhout trouwens, onze toekomstige hometown) gingen we nog even langs in de nabijgelegen manège, waar ons nichtje aan het paardrijden was.

Van zodra Emil het paard zag, begin hij te giechelen en te kraaien. Hij deed van "aaike paardje" alsof hij Beau de Vie (zo heet het paardje) al jaren kende. Heerlijk om te zien. Misschien hebben we dan toch niet met een toekomstig zwemmer, maar met een ruiter-in-spé te maken... :-)


In dat Torhoutse bos kan je overigens niet alleen leuk wandelen en paardjes kijken, er is ook een mooi speelplein (ideaal vor Emil als hij wat groter is) én een looproute (ideaal voor een fanatieke loopster als ikzelf). Ik zal dus vanaf volgend jaar, wanneer we verhuisd zijn, nog vele uren in dat bos doorbrengen denk ik. En ik kijk daar ontzettend naar uit!

Voor mij moet een zondag niet veel meer zijn dan quality time met de mensen die ik graag zie. Ik heb er enorm van genoten, en ook al vind ik het jammer dat ik morgen niet nog een extra dagje met mijn venten kan spenderen, ik ben toch ook goed opgeladen voor de komende werkweek!

Zondag Bosdag, I loved you so today! :-)
Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten