woensdag 22 januari 2014

Click It! #8

Wie mijn blog een beetje volgt, weet dat ik graag het internet afschuim naar leuke links. Ook de afgelopen weken heb ik serieus mijn best gedaan, vind ik van mezelf. I hereby proudly present: het resultaat van mijn noeste arbeid!

* Ik beschouw mezelf als een volleerd multitasker, maar zo goed als deze mensen heb ik het nog niet onder de knie.
* Een nieuwe hype in beautyland, zo las ik op de blog van ItGirl. Paarden hebben toch altijd van die mooie, blinkende manen... Dus misschien neem ik binnenkort wel eens de proef op de som.
* Water in de mond, voor een veggie & rijst-met-curry addict als mezelf.
* Een bijzonder onrustwekkende trend, als je 't mij vraagt. Aan alle mannen-met-megging kan ik enkel zeggen: be a bit of a man, please.
* Wenen.
* Voor een kind van de jaren 90 is dit lijstje heel herkenbaar. Waar is den tijd van de salopetten, dĂ©bardeurkes en oversized truien? Lijkt al een eeuwigheid geleden - hoewel, nummer 9 draag ik nu nog steeds hoor...
* Gelukkig heb ik dit nog niet te veel meegemaakt. Maar moest ik in LA wonen, dan was het wellicht dagelijkse kost.
* Misschien lichtelijk overdreven. Maar ook best wel creatief vind ik.
* Hoera voor lingeriemerk Aerie! The real you is sexy, tzalwelzijndadde! En om in dezelfde sfeer te blijven: ik weet niet of dit mij zou kunnen overtuigen om een lingeriesetje te kopen...
* Ik zweer bij hoge hakken, maar af en toe mag het ook wel eens plattekes. Maar daarom niet minder fashionable, en dat hoeft ook helemaal niet. Voor de volledigheid: nummer 6 is as we speak naar mij onderweg... Merci Zalando :-)
* On my wishlist: delicious arm candy voor mezelf (helaas even uit stock maar ik heb geduld, hébben zal ik het!), en een bijzonder-van-toepassing-zijnde trui voor crazy Emilio.
* Blog to follow: leuk geschreven en hele mooie foto's!
* Ik ben niet getrouwd en ben het ook niet van plan, maar dit vind ik een prachtige en heel herkenbare blogpost.
* Deze daddies kunnen op beide oren slapen: hun kind is wel degelijk voor 100% het hunne. Deze foto van toen Emil nog maar enkele weekjes oud was past ook wel in dit rijtje, vind ik:

Veel klikplezier!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten