vrijdag 10 januari 2014

I Enjoy The Little Things In Life #17


Happiness is everywhere – dat verkondig ik hier al sinds het prille begin van mijn blog. Daar zijn nu (tot mijn grote vreugde!) ook veel twats en igers van overtuigd geraakt (of voor de leken: mensen die op Twitter en Instagram hun tijd verdoen, just like me). Ik zie heel geregeld de hashtag #365daysofhappiness opduiken, en zelf ben ik door haar en ook wel door haar aangestoken om 100 dagen lang elke dag een foto te posten van een “klein geluk” met de hashtag #dingendiefijnzijn. Wie ook wil meedoen: feel free to join us! En voor wie niet op Instagram zit, hier een klein overzichtje van mijn fijne week:
Maandag had ik een beetje last van een Blue Monday (don’t ask me why, soms overkomt mij dat gewoon). Toen ik na het werk Emil ging oppikken in de crèche werd ik verwelkomd met een big smile en enthousiast gebrabbel, en thuis namen we samen een lekker warm badje. Bye bye Blue Monday, hello happiness!

Deugnieterij in bad... One of the many reasons why I love him so :-)

Dinsdag kraste ik 2 euro met een Presto-lotje dat ik in een “kadoosje” van de Nationale Loterij gekregen had. Het begin van een fortuin, naar men zegt, maar ik ga er dit weekend lekker mee naar de krantenwinkel om het te verzilveren voor een brainless roddelboekske!

Woensdag stond ik er alleen voor tijdens de ochtendshift (bestaande uit zelf ontbijten + mezelf wassen + Emil wassen + Emils ontbijt). Net wanneer ik klaar ben met de haardroger (= de laatste stap in mijn getting ready-ritueel) laat Emil horen dat hij wakker is. Perfect timing baby! Mama dus zeer blij J

Donderdag ging ik een kijkje nemen in Emils kamertje voor ik zelf ging slapen, en daar zag ik dit schattige tafereel... Ook al ben ik hier dagelijks getuige van, ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Cuteness tot de honderdste macht!

Zzzzzzzzz sleeping beauty

Vandaag vrijdag maakte ik, om een monsterfile rond Kortrijk te vermijden, een ommetoertje langs binnen, en daar kwam ik dit mooie vergezicht tegen:

West-Vlaanderen mijn land, I love you so! :-)

Et voilà zie, ’t is weeral tijd voor het weekend. En dat wordt, naar goede gewoonte, weer druk en (hopelijk) leuk. Vanavond staat er een movie for two op de agenda (eeuwen geleden!). We gaan naar “The Secret Life Of Walter Mitty”, ik ben benieuwd! Emil logeert bij zijn oma & opa en morgen gaan we met hem en met PJ’s nichtje (allee, ik moet eigenlijk zeggen “nicht” want ze is intussen al een jongedame van 16) een dagje Brusselen.
Ik heb er massa's zin in, dus ik zou zeggen... Enjoy the weekend!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten