zondag 26 januari 2014

Plog #1

Ploggen: ik zag het al bij haar, haar, haar en haar, en het leek me een tof idee om het ook eens te doen. Niet omdat ik mijn leven zodanig interessant vind hoor, maar gewoon... omdat het leuk is :-)

Voor de leken: "plogging" staat voor "picture-logging" ofte "photobloggen".

Here we go... 25/01/2014, a day in the life:

De wekker staat vandaag om 7u45. Na een avondje uit met vrienden én geen Emil in da house (hij logeert bij de grootouders) is dat best vroeg dag. Maar ik heb om 9u een afspraak bij de kapper en ik wil eerst graag rustig genieten van mijn supergezond power-ontbijtje. Want ik kan mijn dag niet starten zonder!


Aangezien ik mijn haar niet moet wassen deze ochtend (dat doet de kapper straks wel), bespaart me dat veel tijd in de badkamer. Gewoon de gebruikelijke ochtendroutine om fris & fruitig voor de dag te komen.


9u: afspraak bij de kapper. Ik ben te voet gekomen want het is maar 10 minuutjes stappen, ideaal om goed wakker te worden. Ik ben klaar voor een uurtje me-time en smalltalk met de coiffeur.


10u15: PJ en ik gaan langs bij de sanitairwinkel om inspiratie op te doen voor onze badkamer. Er is zoveel keuze! Zeker duust kranen, om nog maar te zwijgen van alle wc's en lavabo's... Dat zullen nog moeilijke beslissingen worden.


We zijn sneller buiten dan verwacht, dus we hebben nog tijd om samen boodschappen te doen voor we Emil gaan oppikken. Altijd handig als PJ mee is, dan heb ik iemand om te helpen dragen :-)


12u: tijd om Emil te gaan oppikken in onze toekomstige hometown...


Nadat we onze buikjes rond gegeten hebben (overheerlijke prei-gehakt-patatjes ovenschotel van mijn schoonmama) en Emil zijn middagdutje heeft beëindigd, is er eindelijk het blije weerzien... Well hello sunshine!


14u: werfbezoekje bij PJ die aan het werk is in ons huis. Emil voelt zich blijkbaar ook al volledig thuis.


15u: Ik rij huiswaarts met Emil terwijl manlief nog naarstig blijft verder werken. Onderweg luister ik naar mijn favoriete muziek.


15u30: halfviertje voor le petit.

 
16u: op wandel door Brugge Die Scone. Toegegeven, het feit dat ik nu op 5 stappen van het stadscentrum woon zal ik misschien wel een heel klein beetje missen als we verhuizen. Tijdens de wandeling door de winkelstraat valt mijn oog op deze oogstrelende lente-outfit, dit is liefde op het eerste gezicht...


Nog wat vitamientjes inslaan in mijn favoriete groente- en fruitwinkeltje (Versyp, in de Smedenstraat te Brugge). Emil zag dat het goed was.


17u15: thuis doet Emil nog een powernapje. Dat geeft mij tijd om een beetje te huishouderen.


18u: nog een beetje spelen en onnozel doen terwijl we wachten tot PJ/papa thuis is.

 
PJ heeft een kleine attentie mee. Geluk zit in de kleine dingen, en zeker in mijn favoriete chocolaatjes... Yummie!


19u30: sweet dreams baby...


De rest van de avond was gevuld met eten en een filmpje kijken. Het hoeft niet altijd feest te zijn op zaterdagavond, eens een relax avondje thuis met ons tweetjes (allee, drietjes maar nummer 3 lag al lang in dromenland) is minstens even gezellig!

Ik vond het heel leuk om eens een dagje te ploggen, ik ga het zeker nog doen! Wie doet mee?

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten