zondag 5 januari 2014

Whatsup #6


* Verliefd op: mijn nieuwe loopschoenen. Hiermee gaat direct ook punt 1 van mijn goeie voornemens voor dit jaar regelrecht de mist in. Maar ik kan er echt niks aan doen, want deze schatjes zijn het geüpgrade model van mijn vroegere running shoes. En aangezien ik daar zéér content van was, vond ik het zinloos om te veranderen van merk en type. Ik weet nu al één ding zeker: me & my brand new black & pink running babies, we're gonna have so much fun!!!! :-)

* Op het witte doek: ik wil binnenkort zeker gaan kijken naar "The Secret Life of Walter Mitty", een film waarover ik al superveel goeie reviews heb gelezen (& I like Ben Stiller!). Plus: dan zal ik eind 2014 in mijn eindejaarslijstje niet met het schaamrood op de wangen moeten bekennen dat ik ocharme maar één keer in de cinéma geweest ben. Tenzij het na deze film bij die ene keer zal blijven, maar daar ga ik voorlopig niet van uit, want dit jaar komt ook de Amerikaanse remake "The Loft" in de zalen, en die wil ik absoluut op het witte doek gaan bekijken. Ik ben trouwens razend benieuwd hoe Eric Stonestreet, de übergay & oh-so-adorable Cameron uit Modern Family, het ervan af zal brengen in deze film. Oh en James Marsden is ook een reden om naar deze film uit te kijken. Wie de chick-flick "27 Dresses" heeft gezien, zal wel begrijpen waarom :-)

* Op de buis: ik zag donderdag de eerste aflevering van "Via Annemie" op één, waarin Annemie Struyf het verhaal vertelde van haar Poolse poetsvrouw Katarina. Heel eerlijke en pure televisie. Sommigen vinden haar stem een beetje irritant (persoonlijk stoor ik mij daar absoluut niet aan) maar over één ding kunnen we het allemaal eens zijn denk ik: Annemie weet deksels goed hoe ze een beklijvend verhaal moet vertellen. Ik blijf zeker kijken! Met PJ heb ik de afgelopen week dan weer enorm genoten van de Deens-Zweedse misdaadserie "The Bridge" (seizoen 2). We hebben nog één aflevering (van de tien) te gaan en die staat straks op het programma. Het is superspannend, een echte aanrader!


* Verslaafd aan: mijn super cosy & comfy trui van Vostik Paris (lijn "Peace Dove"), die ik een tweetal weken geleden kocht in mijn favoriete Gentse boetiek Alternatief. Ik heb hem sindsdien al enorm veel gedragen. Hij past me als gegoten, is zooooooo mooi én beschikt over de nodige dosis blingbling! Ik heb er al spijt van dat ik hem niet in verschillende prints gekocht heb, misschien moet ik toch nog eens een bezoekje aan Gent brengen tijdens de solden? :-)

* Plannen maken: binnenkort komt mijn metekindje, een driejarige kleine prinses genaamd Suzie, een dagje spelen bij ons in Brugge. Ik ben al volop aan het denken wat we die dag samen kunnen doen. Misschien een bezoekje aan de Zoo van Antwerpen of het Dolfinarium van Boudewijnpark, of een zwembaduitje. Mogelijkheden genoeg, ik kijk er al enorm naar uit! Wat ik ook ga vastleggen is een bezoekje aan Puur Spa in Brugge. PJ en ik kregen voor nieuwjaar een waardebon voor deze spa, en ik kan nauwelijks wachten tot we samen nog eens heerlijk kunnen gaan wellnessen, zoals vorige maand in Thermen Boetfort


* Dringend to do: een bezoek brengen aan mijn tandarts. Da's zo een van die jaarlijks terugkerende events waar ik telkens enorm tegenop zie. Ik heb nooit gaatjes of andere mondkwaaltjes, maar toch krijg ik steevast koude rillingen van zodra ik de wachtkamer binnenstap en de scherpe geur van tandartskabinet mijn neus binnendringt. Maar bon, ik vind een gezond gebit superbelangrijk (het moet tenslotte nog lang meegaan hé) dus ik denk dat ik morgen mijn telefoon maar eens ter hand neem en eindelijk die afspraak maak (staat al op mijn to-do-list sinds november...).

* Uitkijken naar: het einde van de feestdagen. Alle feestjes, ik heb er enorm van genoten hoor. En ik ben ook heel blij met alle mooie cadeaus die ik gekregen heb (misschien zet ik ze wel eens op een rijtje in een blogpost). Maar het is nu stilaan welletjes geweest. Tijd om het leven weer zijn gewone gangetje te laten gaan; tijd om het feestgedruis achter ons te laten en te beginnen uitkijken naar de lente. En eerst nog uitkijken naar onze skireis eind maart. Weer in de bergen zijn, (hopelijk) in de sneeuw met alle leuke sfeer en gezelligheid die daarbij horen... Dat ik er verdorie goesting in heb!


* The food stuff: vandaag met mijn vriendinnen gebruncht in De Wasbar in Gent. Het was een zeer aangename eerste keer, ik ga zeker nog terug. Op zondag kan je er voor amper 18€ genieten van een overheerlijke brunch in een cosy & trendy sfeer. Behoort vanaf nu bij mijn favoriete adresjes in Gent! Een "eetervaring" waar ik naar uitkijk is de dinner for two die over twee weken gepland staat. Traditiegetrouw gaan PJ en ik elke maand eens goed gaan eten met just the two of us, en deze maand staat Bonte B in Brugge op ons menu. We hebben hier al zoveel positieve dingen over gehoord en gelezen, dus volgende week vrijdag gaan we het daar eens aan den lijve gaan ondervinden... Ik heb nu al honger! :-)

* On the wishlist: ik ben op zoek naar een degelijke fietsstoel voor mijn kleine gangster, want van zodra de lente zich aankondigt, haal ik mijn stalen ros van stal en weg zijn wij! Iemand tips? Ook op mijn verlanglijstje staat een loophorloge waarmee ik mijn snelheid kan meten. Ik heb mijn oog laten vallen op dit fancy roze exemplaar van TomTom, maar mijn behulpzame vriend zal eerst nog wat verdere research doen voor ik overga tot de aanschaf :-) Verder wil ik binnenkort graag de Dior Crème Abricot in mijn badkamerkast verwelkomen omdat ik nu eenmaal hou van gezonde nageltjes. En nu ik al de perfecte nieuwe loopschoenen gevonden heb, wil ik me graag ook nog een supercool paar sneakers aanschaffen. Omdat ik toch niet àltijd op hakken kan rondhuppelen... En ook wel omdat er tegenwoordig zoveel leuke sneakers te vinden zijn in vrolijke felle kleurtjes. Aan deze lovely Nike Air Vortex sneakers bijvoorbeeld kan ik moeilijk weerstaan... Misschien zal hier in Brugge dus binnenkort wel een pakketje van Zalando afgeleverd worden, wie weet :-)

Dromen van: hoe ik later dit jaar, waarschijnlijk rond de zomer of kort erna, van dit nu-al-prachtige huis een superwarme en gezellige thuis ga maken voor mijn twee mannen en mezelf...


Ik kan het nog niet met 100% zekerheid zeggen, maar ik dénk, lieve lezer, dat het een goed jaar gaat worden! :-)

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten