donderdag 6 februari 2014

Click It! #8


Zo erg als hierboven is het met mij niet gesteld; ’s nachts lig ik tot nader orde nog altijd braafjes in mijn nest te slapen. Maar ik heb wél een zwak voor het www en al het leuks dat er te rapen valt. Voor wie zich verveelt of gewoon zin heeft in wat leuk link-tertainment, ziehier mijn selectie van de afgelopen weken. Have fun!
* Gelukkig zijn dit allemaal dingen die ik maar al te graag en heel vaak op het menu zet. En maar goed ook, want voor een botox-behandeling heb ik het geld niet.
* Over mensen met rare eetgewoonten gesproken, veggies zijn vaak het onderwerp van spot (boehoe, ik kan ervan meespreken), maar ze zijn verdomd aangenaam om mee te daten. Ha, en nu gulder!
* Yum. En een vrij haalbare kaart voor een mislukte keukenprinses als ikzelf.
* Dit vind ik nu eens een superhandige lippentip, zie.
* Doe de test. Ik kwam uit op chirurg, wat niet zo’n goede zaak zou zijn voor de volksgezondheid vrees ik. Maar ik zou natuurlijk wel maar wát graag werken in Seattle Grace Hospital bij alle dreamy & steamy studs die daar werkzaam zijn...
* Ik schreef eerder deze week al over mijn lentekriebels. Wel, deze mooie plaatjes doen die kriebels alleen maar exponentieel toenemen. En doen ook mijn portemonnee al ineenkrimpen van schrik, maar dat doet er nu even niet toe.
* Ik heb soms serieus veel heimwee naar m’n kindertijd. En blijkbaar ben ik niet alleen...
* Eat this, guys.
* In ons nieuwe huis op den buiten plan ik een kat in huis te nemen. Ik moet enkel the hubster nog een beetje paaien maar dat fiks ik wel. Met deze leuke app bijvoorbeeld, waarmee ik het poezeken ten allen tijde correct zal kunnen interpreteren en zo kattenkwaad zal kunnen voorkomen. PJ’s grootste vrees is immers dat heel ons interieur vernield zal worden door een kat met destructieve neigingen.
* De natuurmensch in mij kickt hier zowaar op.
* Ik ben zelf ook een doorwinterd babyspammer (een welgemeende sorry aan al mijn socialemediavriendjes!) en ik ben heel blij dat ik van zulke flukse commentaren nog gespaard ben gebleven. Voorlopig toch. Maar dat neemt niet weg dat ik er heel hard om moeten lachen heb.
* Lilith verwoordt weer eens perfect wat ik ook al ondervonden heb sinds ik mama ben. ’t Is niet voor niks dat ik haar een plaatsje gegeven heb bij mijn blogs van het afgelopen jaar. Lezen die handel!
* Allee zeg, waarom moet dat nu? Een vrouw die over zo’n prachtig stel benen beschikt, die laat je toch gewoon lekker leggy wezen en haar mooie stelten showen aan de hele wereld?
* Bericht aan alle toeristen: vergeet Brugge, ’t is voor al dit lekkers dat jullie in België moeten zijn!
* Lolcat van de week. Of wacht, laat ik ze maar meteen als beeld in deze blogpost zetten om de boel wat op te fleuren, want ’t is zo een geestige:
 


See you next time!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten