woensdag 19 februari 2014

Click It #9


Het allerleukste van het web, alles wat je echt moét weten: ik ben er weer in geslaagd het te verzamelen, lieve lezer... En ik deel al dat leuks maar al te graag met jou!

* De Assepoester anno 2014? Dat is Tinderella. Gotta love her.
* Mannen zijn grappig. Zeker die van Humo. Hihi.
* Moest ik single zijn, dan zou deze blog ongetwijfeld hoog in mijn favorietenlijst staan. Boordevol leuke tips en ideeën voor de happy singles onder ons!
* In mijn vorige Click It! had ik het over een app voor katteneigenaars om hun beestje beter te begrijpen. Wel, blijkbaar bestaat er een gelijkaardige app voor mannen. Eentje om hun vrouwtje beter te begrijpen, jawel. OP naar een betere wereld! :-)
* Ik ben een jongensmama en ik zeg vaak dat, moest er nog een tweede komen, ik graag nog een manneke zou hebben. Maar gesteld dat ik een dochter zou hebben, dan zou ik mij in april als de bliksem naar Essentiel reppen voor de prachtige collectie die Tiany samen met haar adorable mini's ontwierp.
* Deze man is voor mij ongetwijfeld de creatieveling van de week. Superorigineel wat hij doet!
* Eveneens te klasseren onder de noemer "creatief": de uitvinders van deze toch wel merkwaardige babyspullen. Ik vind nummer 10 leuk, volgens mij gaat PJ dat de max vinden, en Emil ook :-)
* Zeer herkenbare ergernissen. Vooral da rolleke WC-papier, daar krijg ik echt de rietepetiet van!
* Appeltjes met kaneel vind ik to die for, heerlijk comfort food voor als het wat kouder is. Dit supergemakkelijke receptje doet mij dan ook watertanden... Y.U.M!
* Newsflash: deze zomer is de platte schoen weer helemaal terug. Dat stemt mij niet bepaald gelukkig, want mijn schoenenmotto luidt zoals het heerlijk voyeuristische realityprogramma waar ik heden ten dage enorm fan van ben. The sky is the limit! Maar bon, als ik dan toch plat moet gaan, dan doe ik het wel graag in stijl! De gestreepte Essentiel-sandaaltjes vind ik alvast héél mooi.
* Ik heb nooit begrepen waarom mensen van koetsjie-koetsjie doen tegen een baby. Onderzoek heeft nu eindelijk uitgewezen dat dat nergens voor nodig is.
* Ik ben een beauty addict en doe maar al te graag mee met alle hypes du moment. Maar sommige trends weiger ik pertinent te volgen, zoals deze die zij beschrijft op haar leuke blog (behalve dan nummer 5, die vind ik wel leuk).
* Hebben jullie al gehoord van blogilates? Ik kende het in ieder geval nog niet. Ik ga heel graag lopen in de buitenlucht, maar het lijkt me ideaal voor het geval ik eens te lui zou zijn om mijn ass te moven...

Ziezo, klikken maar!

Love, Josie xo

2 opmerkingen:

 1. Thanks for the link love :-) Blogilates lijkt me wel leuk. Ik blijf graag binnen voor mijn workout!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. you're welcome darling :-) love your blog!
   mocht je beginnen met blogilates, schrijf er dan zeker een blogpost over hé ;-)
   xo

   Verwijderen