woensdag 5 februari 2014

Deauty Update


 
Sinds ik mama ben (of momista, zoals zij mij zo mooi noemt) vind ik het nόg belangrijker dan vroeger om goed voor mezelf te zorgen. De Deauty Box, waarop ik nu al een klein jaar geabonneerd ben, helpt me daarbij. Elke maand zitten er een aantal leuke producten in, waarvan enkele ondertussen zijn uitgegroeid tot vaste waarden in mijn badkamer. Denk maar aan het micellair water van Bioderma, de Garnier Perfect Blur of de Fructis Miraculous Hair Oil. Stuk voor stuk toppertjes die mij helpen er elke dag stralend uit te zien! Of toch in de mate van het mogelijke J
Blijkbaar waren niet alle deautista’s even laaiend enthousiast over de inhoud van de januaribox. Ik moet toegeven dat ik het ook wat magertjes vond ik vergelijking met wat we de vorige maanden in de bus gekregen hebben. Maar hey, het kan niet altijd top zijn en ik ben ervan overtuigd dat Deauty het volgende maand wel zal goedmaken. Aan mij hebben ze in ieder geval nog steeds een tevreden klant. Ik blijf een enorme voorstander van het uitproberen van een verrassende box vol leuke beautyspulletjes voor amper 15 € per maand. Ik kan het iedereen aanraden!
Met de slogan “Deauty makes sense” staat deze maand volledig in het teken van zinnenprikkelende producten die je een op-en-top vrouwelijk gevoel geven:
 
PLANTE SYSTEM – HYDRATERENDE LIPPENBALSEM (full size)
Ik ben verslaafd aan lippenbalsem en heb dan ook steevast tientallen exemplaren in mijn bezit: eentje in elke handtas, op het werk, in de auto, in de badkamer, op mijn nachtkastje,... Eentje extra erbij kan dus nooit kwaad vind ik! Deze dikke stick van Plante System is 100% natuurlijk en draagt het EcoCert-label, een pluspunt. Hij voelt nogal plakkerig aan, maar blijft heel lang en ik heb het gevoel dat hij mijn lippen supergoed hydrateert. De geur (oranjebloesem) vind ik dan weer iets minder. De stick bestaat nog in 2 andere varianten (herstellend en voedend), misschien zijn dat wel lekkerdere geurtjes.
 
JEAN MARIN – NAIL POLISH (full size)
Aan nagellakjes ben ik zo mogelijk nog zwaarder verslaafd dan aan lippenbalsem. Ik ben dus heel blij met dit exemplaar van Jean Marin, zeker omdat het zo knalroze is as can be. Roze is – moet ik het nog zeggen? – mijn onovertroffen lievelingskleur. De lak dekt goed, al moet je wel zeker 2 laagjes aanbrengen voor een bright pink effect maar dat is bij vrijwel elke nagellak het geval. Een minpuntje is dat hij niet snel droogt (gelukkig heb ik daar “quick dry” lak voor) en vrij snel afbrokkelt. Maar dat heb ik met veel lakjes dus dat zou wel eens aan mij kunnen liggen.

NARCISO RODRIGUEZ – “FOR HER” EAU DE PARFUM (4 ml)
Ik ben nogal verknocht aan mijn Acqua di Gioia en ben geen gemakkelijke als het op nieuwe geurtjes aankomt. Maar ik ben aangenaam verrast door deze sensuele, zoete, bloemige geur met een touch van muskus. Jammer dat het flaconnetje wel heel erg mini is. Het parfum wordt omschreven als de geur voor de vrijgevochten, moderne vrouw die zich bewust is van haar eigen sensualiteit en vrouwelijkheid. Een omschrijving waar ik mezelf wel kan in vinden... Dus misschien moet ik toch maar eens een (al dan niet tijdelijke) parfumswitch overwegen? Ik vind de full size flacon trouwens heel mooi, stijlvol en übervrouwelijk, watch this:


AVRIL – OOGSCHADUW DUO (full size)
Dat de juiste oogmake-up wonderen kan doen voor een frisse look, daar hoef je mij niet van te overtuigen. Ik ben echter niet zo’n fan van oogschaduw. Enerzijds omdat ik nogal gevoelige huid heb op mijn oogleden, en anderzijds omdat ik mascara & een oogpotloodlijntje wel voldoende vind. Eerlijkheidshalve zal ik ook maar toegeven dat ik geen krak ben in het aanbrengen van oogschaduw. Maar daar zullen deze handige tips misschien wel verandering in brengen! Trouwens een dikke pluim op de hoed van de Deauty peeps, die altijd veel handige tips & tricks geven over de producten in de box.

ROCK BEAUTY LONDON - EYEROCK LINER CLASSIC (full size)
Eyeliner perfect aanbrengen is iets wat ik helaas (nog) niet op mijn CV kan zetten. Voor eyelinerklunzen als ik (sure I’m not the only one!) zijn deze 4 handige eyelinerstickers van Rock Beauty een geschenk uit de hemel. Leuk is dat het Britse merk nog niet verkrijgbaar is in België, het is dus een primeur! Ik heb de stickers zelf nog niet kunnen uitproberen (daar ga ik eens uitgebreid de tijd voor nemen), maar zij heeft alvast beloofd dat ze het zou doen, dus hou zeker haar blog in de gaten (die is trouwens heel leuk, zelfs als eyeliner je geen hol interesseert). Je kan natuurlijk ook deze tutorial volgen.
Wat vonden jullie van de box deze maand?
Love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. I will!! Beloofd.

    Fijn dat je mij en het woord hol in dezelfde paragraaf gebruikt. Iedereen weet dat ik een fetisj heb voor the rear end en al wat eruit komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist dat ik op jou kon rekenen :-)

    Trouwens ooit al eens een carrièreswitch overwogen naar de stand-up comedy? You always make me go strike :-)

    BeantwoordenVerwijderen