zondag 23 februari 2014

Manic Monday Medicine #4

Wat een heerlijke zondag was het vandaag! Ik weet niet wat jij gedaan hebt, lieve lezer, maar ik heb alleszins met volle teugen genoten van het zalige lentezonnetje. Na onze vaste zondagse afspraak in het zwembad trokken we naar Knokke voor een ontspannende wandeling op de dijk, om dan terug te keren via Het Zoute, waar de winkels open zijn op zondag. Kwestie van de weegschaal wat in balans te houden :-)

Allen jammer dat mijn favoriete crèmerie, Glacerie de la Poste (Zeedijk 718) gesloten was, ik had er zo mijn zinnen op gezet... Plus er was ook veel file om terug te keren naar Brugge - hoog tijd dus dat die A11 snelweg er komt! Maar soit, het was een heel fijne dag en ik ben volledig opgeladen voor de nieuwe week die eraan komt. Al bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat ik daar morgenochtend anders over denk, en in dat geval zal ik deze mooie wijsheid in mijn achterhoofd houden:


Met andere woorden: de maandag niet beschouwen als een a priori baaldag, maar wel als een positieve dag, het begin van een nieuwe week, de start van tal van nieuwe verwezenlijkingen. Just go for it! Dat lijkt mij een goede ingesteldheid, niet?

Het doet me trouwens denken aan het liedje "Point of View" van DB Boulevard, waarover ik eerder al schreef. Dus laat dit dan misschien de soundtrack van morgen maandag zijn:


Geniet nog van deze zondagavond, lieve lezer!

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten