woensdag 12 februari 2014

Sorbet Seams

Zoals jullie wel weten ben ik een fervent e-shopper. Vroeger deed ik het niet zo vaak, maar sinds ik mama en dus iets meer homebound ben, schaf ik me vaak de mooiste spulletjes aan via het web. Lekker gemakkelijk vanuit de zetel, wanneer het kindje slaapt J

Er zijn zoveel leuke webshops, het aanbod is oneindig! Sorbet Seams heb ik een tijdje geleden leren kennen via Elle en het is intussen een van m’n vele favorieten geworden. Eigenares Sally Meyvis kiest resoluut voor kleinere designers en voornamelijk handmade producten. Originaliteit aan een betaalbare prijs, dat is wat je in deze leuke webshop vindt. Zo van die spulletjes waarvan iedereen zich afvraagt “allee zeg, waar heb je dát nu weer gevonden?” Bij Sorbet Seams dus, een waar www-walhalla!
 
Hier vind je tal van leuke juweeltjes, kledij en accessoires voor hem en haar, cosy interieurspullen, originele en duurzame beauty stuff. Voor wie niet kan kiezen tussen al dat lekkers, geef ik alvast even mijn selectie mee:
 
Sorbet Seams Summer In Dallas glitter topcoat, eigen lijn van SS, uniek en handgemaakt, verrrrry hard to resist... (9€)

Ik ben niet zo'n mutsdrager, maar een pomponmuts - stoer en schattig tegelijk - zoals deze kleurige Yu Square mutsen kan me wel bekoren. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe muts voor de skivakantie, dus wie weet ben ik binnenkort wel met een van deze beauties te spotten op de piste (42,99€, momenteel on sale voor 30€)
 

De Foekje Fleur vazen zien eruit als plastic afval (ze zijn dan ook geïnspireerd op afval dat drijft in de Maas) maar zijn gemaakt van hoogwaardig porselein in lieflijke pastelkleurtjes. Het mintgroene exemplaar staat hoog op mijn verlanglijstje (49€)
 

Ik heb gauw last van droge handen, dus mijn motto luidt: one can never have too much hand cream! Deze handcrème van Ambre bevat mango- en wortelzaadolie, die beide bijdragen aan het natuurlijke herstelproces van de huid. Boordevol vitaminen en mineralen, een must have dus (20,99€)
Ik verwen mezelf graag eens met een (al dan niet zelfgemaakt) gezichtsmasker. Dit face mask van Ambre is gemaakt van heilzame klei uit het Marokaanse Atlasgebergte en lijkt me perfect voor een ontspannende sessie me-time (10,99€)

Een pluspunt aan deze webshop vind ik dat het gamma vrij beperkt is. Op die manier kan je makkelijker een keuze maken in plaats van te verdrinken in het aanbod.
Word zeker ook van van Sorbet Seams op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en acties!
Veel shopplezier! Maar laat a.u.b. nog wat glitternagellakjes voor mij over want ik ben er – hoeft het te verwonderen?- volledig wég van J
Love, Josie xo

3 opmerkingen: