zondag 16 maart 2014

De Maxx #29


Het weekend, dat wordt in mijn hoogstpersoonlijke woordenboek omschreven als zijnde "de 2,5 allerleukste dagen van de week" en daar moet ik geen verdere uitleg aan geven denk ik. Een van de vele redenen waarom het weekend zo leuk is, is omdat ik op zaterdag tussen 13u en 18u steevast luister naar mijn favoriete radioprogramma van de week: De Maxx op Stubru.

De Maxx staat voor 5 uur lang nothing but de pittigste, hipste weekend tunes. Een bonte mengeling van dance, techno en rock doorspekt met hier en daar een niet klein te krijgen classic. Muziek die mij op het lijf geschreven is en waarvan ik telkens een instant happiness boost krijg. Weekend vibes, dat is gewoon De Maxx.

Regelmatig verschijnt er een knaller van een long player van dit heerlijke radioprogramma. Sinds gisteren is nummer 29 verkrijgbaar bij de betere platenboer en ik hoef wellicht niet te vertellen dat ik hem als de bliksem heb aangeschaft. Ik was al een tijdje aan het grasduinen op iTunes voor een verse lading loopmuziek die ik - tot mijn allergrootste frustratie! - maar niet leek te vinden, plus we vertrekken zaterdag op skireis en ik heb altijd graag wat ambiance in de auto. De timing van deze nieuwe long player kon dus niet beter zijn!

De Maxx 29 is trouwens een absolute aanrader voor wie houdt van party classics, leuke ritmes en happy tunes. Ik heb alvast een kleine selectie gemaakt van mijn 3 favoriete nummers... So here's what to do : press play, turn volume to the max and go get that long player, sweeties!

Subfocus - Turn Back Time: zonder overdrijven is dit voor mij de aller-aller-allerbeste danceplaat van het moment!


Klaxons - There Is No Other Time: new rave uit London, ditmaal met een opvallend scherp poppy kantje... I like!


Disclosure ft. Mary J Blige - F For You: funky beats van 2 hypergetalenteerde Britse broertjes, in dit nummer geruggensteund door het krachtige stemgeluid van Mary J Blige. Blow the speakers, babies!


Veel luisterplezier! En laat me vooral weten welke nummers jij de leukste vindt!

Lots of love, Josie xo

De Maxx Long Player 29 is verkrijgbaar in de platenwinkel en vanaf 17/03 ook via iTunes.
Foto bovenaan via Stubru

Geen opmerkingen:

Een reactie posten