zondag 9 maart 2014

Manic Monday Medicine #6

Morgen dient alweer een nieuwe werkweek zich aan, lieve lezer... Ik hoop dat jullie even hard genoten hebben van het zonnige weekend en dus even opgeladen zijn als ik. Ongelofelijk wat zonne-energie kan doen! En volgens de laatste weersvoorspellingen blijft het nog wel even zo, zalig! De wijsheid die ik wil meegeven voor morgen maandag is deze keer geen quote, maar eentje van mezelf:

Enjoy the sun & life becomes soooooo much prettier!!!!!
Liedjesgewijs vertaalt mijn wijze raad zich in feite perfect in deze tophit, maar om het niveau op mijn blog toch een béétje deftig te houden, heb ik een betere soundtrack gezocht én gevonden. "Best Day Of My Life" van American Authors is poppy, happy en als je het hoort dan kan je er alleen maar vrolijk van worden:


Of vergis ik mij? :-)

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten