dinsdag 11 maart 2014

Ready For Spring With Deauty

De Deauty februaribox stond onlangs volledig in het teken van de lente. OK, we hebben geen strenge winter gehad die ons lichaam heeft doen afzien van de kou. Maar toch is het geen overbodige luxe om een aantal spring preparations in te lassen in je beautyritueel voor een zachte huid, een stralende teint en glanzende lokken. Ik vond het een zeer geslaagde box want ik heb al (bijna) alle productjes volledig opgebruikt. Kijk even met mij mee wat er allemaal in zat...


Kérastase Bain Force Architecte Shampoo (80 ml) en Ciment Thermique (50 ml)

Ik kende het merk Kérastase natuurlijk al maar had er nog nooit echt producten van gebruikt. De shampoo doet wat de naam zegt: het haar sterker maken en beschermen tegen externe factoren als wind, regen, koude en ook die vervelende gespleten haarpunten. Het goedje ruikt heel lekker en maakt mijn haar mooi glad en veerkrachtig. What's not to love? Ook het haarmasker, de zogenaamde "ciment", is top. Het is een leave-in treatment die je niet hoeft uit te spoelen: handig! Ik merk dat mijn haar glanst en er gezond uitziet. De tubetjes zijn intussen volledig leeg maar ik kan wel zeggen dat Kérastase er een nieuwe klant/fan bij heeft...

Voor de full size shampoo (250 ml) betaal je € 19,90.
Voor de full size ciment thermique (150 ml) betaal je € 26,50.

Weleda Duindoorn Voedende Body Lotion (10 ml) en Granaatappel Regeneratie Handcrème (10 ml)

Ik ben al jaren een grote fan en actief gebruikster van de biologische Weleda-producten. Ze zijn lief voor de huid, ruiken lekker en zijn bijzonder schappelijk van prijs. Ik was dan ook heel blij met de duindoorn body oil. Misschien een miniflaconnetje, maar wél gevuld met superzalige voedende olie. Ideaal voor droge velletjes (yours truly: check), en de zonnige citrusgeur doet al stiekem dromen van de zomer... De granaatappel handcrème heb ik al vaak gekocht. Granaatappel is niet alleen superlekker en gezond (ik eet de pitten vaak in yoghurt, yum!) maar de vrucht maakt je ook mooier. Ze gaat in het bijzonder huidveroudering tegen en voorkomt pigmentvlekken. Daarom is granaatappelcrème geschikt voor de rijpere huid. Ik heb heel vaak last van droge handen en ik vind het heerlijk om ze dan te pamperen met deze smeuïge crème. Een aanrader voor alle droge pollekes, en de geur is echt onweerstaanbaar!

Check trouwens zeker ook eens de website van Weleda want het gamma is  bijzonder uitgebreid en loont zeker de moeite om eens uit te testen!


Voor de full size duindoorn body lotion (100 ml) betaal je € 15,50.
Voor de full size handcrème (50 ml) betaal je € 8,99.

Couvent des Minimes - Eau Des Mission "Botanical" (30 ml)

Deze geur is pure nostalgie, een eerbetoon aan missionarissen die zich jarenlang hebben ingezet voor mensen over de hele wereld en zich verdiepten in de weldadige effecten van planten. Het is een rijke, weelderige geur waarin ik accenten van citrus, musk en vanille herken. Geen vervanger voor mijn vaste parfum, maar wel aangenaam om bijvoorbeeld op een sjaal te druppelen en de hele dag te genieten van de zalige geur. Of sprenkel eens een paar druppeltjes op je hoofdkussen en dan... Sweet dreams babies!


Voor de full size flacon (100 ml) betaal je € 26.

Arkopharma - Forcapil (full size)

Dit voedingssupplement bevat een formule van zink, vitaminen en mineralen en belooft glanzend, veerkrachtig haar en sterke nagels. Ik vind het persoonlijk niet nodig om voedingssupplementen in te nemen omdat ik er een supergezonde levensstijl op nahoud, maar onder het motto "baat het niet, dan schaadt het niet" ben ik toch nog steeds trouw de aangeraden dosis van 2 capsules per dag aan het innemen tot mijn potje leeg is. Ik denk echter niet dat ik me daarna een nieuw potje ga aanschaffen, maar ik kan me wel voorstellen dat het voor bepaalde mensen een extra hulpmiddel kan zijn om gezond te leven.


Prijs full size: € 13 voor een potje van 60 capsules ( aanbevolen hoeveelheid: 2 stuks/dag).

Wat vonden jullie van de Deautybox van vorige maand?

Ben je nog geen Deautista maar wil je er graag eentje worden? Ga als de bliksem naar de Deauty website en bestel er je abonnement naar keuze. I swear you won't regret! De box van maart wordt trouwens een samenwerking met winkelketen iU, dé Belgische expert in parafarmaceutische producten met meer dan 300 topmerken in het gamma. Ik ben alvast héél benieuwd!

Na de stralende lentedagen van de afgelopen week kan ik alleen maar zeggen: op naar nog veel meer lente!

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten