zaterdag 19 april 2014

Happy Easter!

Aan al mijn lieve lezers een superfijn, gezellig en vooral laaaaaang paasweekend gewenst! Laat de chocolade smaken! Bij ons wordt er op Pasen traditiegetrouw gebruncht met de familie, met alles erop en eraan, indigestie achteraf included maar dat neem ik er graag bij... I love it!


Volgens wat ik nog onthouden heb van de godsdienstles op school is het vandaag is Stille Zaterdag. Wel, bij ons wordt het alleszins geen stille zaterdagavond want wij gaan vanavond naar het concert van BelgiĆ«'s meest exotische danceformatie Arsenal in de Lotto Arena. Ik kijk er al heel lang enorm naar uit! Arsenal is een band met een vrij speciale betekenis voor mij want ik heb hun muziek leren kennen toen ik net met PJ samen was. "Saudade" en vooral ook deze superzalige "Switch" zijn voor mij zo'n beetje de soundtrack van onze eerste maandjes als kersvers koppeltje, a trip down memory lane...


Arsenal, dat zijn de Torhoutenaar Hendrik Willemyns en de Gentenaar John Roan verenigd in een topduo, met de onweerstaanbare Leonie Gysels die telkens de show steelt. Een beetje zoals PJ en ik dus, want wij zijn ook het beste van Torhout en Gent tesamen, en de "Leonie" in ons geval is dan onze Emil die ook wel eens de show durft te stelen :-)

In ieder geval wordt het vanavond een extra groot feestje, want PJ is jarig vandaag! Wij gaan er dus ne ferme lap op geven!

Happy weekend everyone!
Josie xo

1 opmerking: