donderdag 17 april 2014

Let's Get High!

We moeten het even over een van mijn verslavingen hebben: I like to get high. Het gaat hier niet om een bepaald extase-verwekkend kruid om op te roken (hoewel ik de barbecuegeur die daarvan opstijgt overheerlijk vind) want daar heb ik in de verste verten geen ervaring mee. Ik heb het met name over mijn schoenenverslaving, want op dat vlak hanteer ik als voornaamste principe: the higher, the better!

Steek mij in een reuzenrad en ik doe het in mijn broek van de hoogtevrees. Maar geef mij de allerhoogste hakken die je maar vinden kan, en ik ben het gelukkigste meisje ter wereld! Ja, zelfs als ik op talons loop te sleuren en te sukkelen met mijn oversized handtas, zwaargeladen boodschappentas, laptoptas, babytas én mijn zoon die intussen al meer dan 10 kilo weegt: I won’t lose my smile. Die hoge hakken, that’s just me. Mijn voeten zijn intussen al zodanig misvormd en aangepast aan die grote hoogte dat ik bijna over mijn eigen voeten struikel als ik plat loop. Ik kán dus eigenlijk niks anders dan hooggehakt door het leven gaan. Punt.

Good news for me! Want als ik er de modeblaadjes op nasla, is het duidelijk dat er véél trends zijn voor de komende zomer, waaronder ook hoog, hoger, hoogst! Anderzijds betekent dat ook dat er stresserende tijden aanbreken, want ik kwijl op die talloze duizelingwekkende foto’s van prachtige torenhoge muiltjes, pumps en sandalen. En dan denk ik: how on earth ga ik een keuze kunnen maken zonder bankroet te gaan?

Feit is alleszins dat ik dringend nieuwe schoenen nodig heb. Ook al zegt mijn vriend constant dat onze kleerkast op springen staat door het gewicht van alle schoendozen die erin verborgen zitten, ik vind dat de collectie hoognodig eens mag gerefresht worden! Ik heb de laatste maanden een beetje gespaard en plan een van de komende weekends een high heels shoe shopping spree. Het zal een moeilijke keuze worden, maar slim als ik ben, heb ik alvast een gedetailleerde voorstudie gemaakt…

Deze superleuke Grimoire muiltjes van Essentiel schrééuwen gewoon: koop ons nu!!!! De combinatie van het zwarte textiel met het contrasterende neonroze biesje maakt het zowel stoer als schattig tegelijk. En geef toe, qua hakhoogte valt dit paar toch nog best mee hé? 99,9999% kans dat deze binnenkort aan mijn voetjes hangen te blinken! Roze, hartjes, peeptoe, fijn hakje: dit paar is 100% me! Het felblauwe accent maakt het helemaal af. Sophia Webster, my dear, we would be such good friends! :-)

Deze bruinleren heeled sandals van Steve Madden staan voor tijdloze klasse, eenvoud en elegantie. Je kan ze werkelijk met alles combineren. Bovendien zien ze er, ondanks hun duizelingwekkende hoogte, heel comfortabel uit. Must-have in mijn schoenenkast, dus! Het retourtje Torfs staat alvast in mijn agenda.

Pink always does the trick for me, en zeker oudroze en pastel. Ik ben dan ook dol op deze prachtige ladylike Peggy pointed pumps van Asos (heel gemakkelijk te bestellen online en zeer vlotte levering). De kanten structuur vind ik prachtig, ideaal voor voetjes die een beetje verluchting nodig hebben in de zomer!

Nog meer moois van Asos: deze knalgele Stanley pointed heels. Geel is een van mijn favoriete zomerkleuren, en puntschoenen zijn weer helemaal in. Fris, zonnig en multi-combineerbaar!
 
Ik ben zot van peeptoe pumps. Ik vind ze supergemakkelijk en enorm elegant. Dit schattige paar van Lily's Closet is echt to die for. De frisse kleur en het fijne detail aan de zijkant met lovely pareltjes: helemaal mijn ding!  

Ik hou van felle kleurtjes maar evengoed ook van nude. Deze nude sandalen van New Look vind ik leuk door het dubbele enkelbandje, wat het extra elegant maakt. En je weet het of niet, maar New Look is een absolute budgettopper. Wat maakt dat je dus meer kan kopen voor hetzelfde geld... Katching-katching!


Mijn lijstje is zeker niet volledig, maar ik kan hiermee gerust nog uuuuuuuuuren doorgaan en dat is nu ook weer niet de bedoeling van een blogpost... Wat vinden jullie ervan? Akkoord met mijn keuzes? Wat moet ik zeker kopen, of wat niét?

Het is trouwens dubbel zo stresserend want naast een aantal high heels heb ik ook nog nieuwe slippers, ballerina’s, loafers én platte sandaaltjes nodig. Ik loop immers niet áltijd hoog hoor, héél soms gun ik mijn voetjes wat rust. Maar dat zal voor een andere keer zijn. Ik heb mijn eigen kop (en misschien ook die van jou, sorry daarvoor!) al zot genoeg gemaakt met bovenstaande plaatjes!

Moraal van het verhaal: ik heb niet veel nodig om gelukkig te zijn, maar af en toe een paar nieuwe schoenen erbij kan wel helpen! En om helemaal in schoonheid te eindigen, smijt ik er ngraag og een wijsheidje tegenaan:Lots of love, Josie xo

3 opmerkingen:

 1. Zeker een familietrekje, ik herken mezelf hier zo in :) misvormde voeten en alles ;)
  Die hartjes schoenen zijn echt zalig #want

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gemakkelijke voetjes zitten inderdaad niet in de familie, neen... maar een beetje afzien op mooie schoenen, ik vind dat zo erg nog niet ;-)

   Verwijderen