donderdag 3 april 2014

Skikiekjes

I'm back, sweeties!

Een korte blogpauze heeft mij deugd gedaan, al kriebelde mijn rechterpols na een skidagje toch wel vaak om vanalles neer te typen... Ik heb de schrijfdrang echter vakkundig genegeerd en vooral genoten van de prachtige bergen, verse sneeuw, endless blue skies, zonzonzon, lekkere Alpense kost, véél sfeer en gezelligheid en vooral ook time spent with all my loved ones. What more do you need?

Na onze terugkeer ben ik uiteraard eventjes zoet geweest met het uitpakken van alle bagage (met een éénjarige erbij evenaart een week vakantie een kleine volksverhuizing, toch zeker als de moeder van het kind in kwestie graag alles in vijfvoud meezeult) en deze week ben ik van start gegaan op m'n nieuwe job dus dat was ook weer wat wennen. Druk maar heel leuk!

Maar nu ben ik dus terug, met héél veel goesting en inspiratie voor truckloads of fresher than fresh blogposts! Eerst laat ik jullie graag nog even mee genieten van mijn allermooiste kiekjes van de afgelopen week. Geniet met mij mee en jullie zullen wel begrijpen dat mijn batterijen volledig zijn opgeladen!


 
 

 
 
 
 

De sneeuw hebben we nu wel gehad, laat de lente en vooral de zomer maar komen! :-)

Lots of love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Zag er geweldig uit!! Maar leuk je terug op de blog te zien ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. thx... was zalig maar ben ook blij dat ik weer kan bloggen hoor :-)

      Verwijderen