maandag 5 mei 2014

Manic Monday Medicine #10

Goeiemorgen deze maandagmorgen lieve lezers! Het weekend is weer eens achter de rug, en het was voor mij een laaaaaaang weekend van 4 heerlijke dagen, net als voor de meesten onder jullie waarschijnlijk. Natuurlijk vond ik het dus niet zo leuk om op te staan deze morgen om weer te gaan werken (ook net als de meesten, I guess). Maar anderzijds kan ik terugblikken op een zalig weekend vol leuke uitstapjes, quality time, sportmomenten en afspraakjes met vrienden. En dat compenseert die sluimerende "monday blues" grotendeels! Bovendien hou ik van mijn job en is er één zekerheid die er altijd zal zijn, namelijk dat er na 5 dagen werken wéér 2 dagen weekend aankomen... Dus al bij al valt het wel nog mee hé :-)

We gaan dus niet klagen en zoals gewoonlijk deznieuwe week aftrappen met wat inspirerende woorden. Deze vond ik deze week op Pinterest (ik ben er zoooooo verslaafd aan geraakt!) en ik herken mezelf er 100% in:


Het geeft perfect weer hoe ik in het leven probeer te staan. Als het eens een dag wat minder gaat, of ik heb het weer eens grondig verknoeid, dan denk ik: get over it, morgen is er een nieuwe dag om met een schone lei te beginnen. Voor mij werkt het zo perfect, hopelijk voor jullie ook...

Dit gezegd zijnde, is het hoog tijd om er eens in te vliegen vandaag. Waar wacht je nog op? Hey ho, let's go!


Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten