vrijdag 23 mei 2014

Mijn Partner In Crème


Voor mij begint het weekend nu al, lieve lezer! Ik vertrek zo dadelijk op weekend richting Amsterdam met PJ, en ik neem mee… Veel te veel zaken die ik vast niét ga nodig hebben, en ook een lading zonnecrème en after-sun! Het mag dan wel niet meer zo heet en zonnig zijn als eerder deze week, toch wordt er nog lekker weertje voorspeld. Twee heerlijke dagen rondslenteren in een supercoole stad en hopelijk veel terrasjes doen: dat doe ik liever goed beschermd zodat ik niet als een rode kreeft terug huiswaarts keer zaterdagavond. Ik vertrouw tegenwoordig op de zonnebeschermingsproducten van Cien om mijn velletje te beschermen tegen Madame Soleil.

Akkoord, met een laagje zonnecrème word je minder snel bruin, maar je kleurtje blijft langer omdat je huid gehydrateerd is. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om goed te smeren om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen die huidkanker kunnen veroorzaken. En zeg nu zelf, wil jij er op je veertigste uitzien als een gepensioneerde met een verrimpeld décolleté? Ik alleszins niét, en dus gebruik ik Cien! 

Voor mijn gezicht en hals gebruik ik de Cien zonnecrème anti-ageing SPF25 (3,99€), ideaal om huidveroudering tegen te gaan. Een topper! Voor de rest van mijn lichaam gebruik ik de standaard Cien zonnecrème. Afhankelijk van je huidtype kan je kiezen voor factor 10 tot 50. Ik gebruik meestal een vrij hoge factor; mijn huid is niet overgevoelig voor de zon maar ik vind optimale bescherming een must!

 
Ik heb alvast ook de Cien zonnecrème sport SPF30 (3,99€) in huis gehaald voor deze zomer. Dit is de perfecte partner in crème voor sportievelingen als ik die zich graag eens wagen aan een zwempartijtje in zee, een looptoertje in het zonnetje of een zomerse fietstocht. Deze zonnecrème is extra rijk en waterafstotend, dus hiermee zal ik zeker niet verbranden. En goed nieuws, want dit product kan ik ook gebruiken om me te beschermen tegen de winterzon op skireis. Katching-katching: dubbele pret!
 
 
Emil gaat niet mee naar Amsterdam, hij gaat logeren bij zijn lieve meme. Die twee doen niks liever dan samen de lokale speeltuin onveilig maken, en dus zal zonnecrème voor onze sloeber dit weekend geen overbodige luxe zijn. And guess what? Ook voor de allerkleinsten heeft Cien de passende oplossing: een product speciaal voor mini’s met een hoge beschermingsfactor 50. De Kids zonnecrème SPF50 (3,99€) is waterbestendig dus je kan hen naar hartenlust laten ravotten in het water! Voor wildebrassen bestaat er ook een spray (5,99€) die dezelfde bescherming biedt. Laat die kleintjes dus ongestoord genieten van het mooie weer, Cien zorgt ervoor dat hun huid er evenveel baat bij heeft.
 
Ben je ondanks alles toch verbrand geraakt? Vermijd dan dat je er gaat uitzien als een rode kreeft en begin als de bliksem te smeren. De Cien aftersun lotion (3,99€) werkt hydraterend na een overdosis zon dankzij het verfrissende bestanddeel aloe vera. Bovendien ruikt de crème overheerlijk naar perzik voor instant summer vibes! 


 

De zonneproducten van Cien ruiken trouwens stuk voor stuk superlekker en geven je dat extraatje in de zon. Ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Lidl en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Deze zomer heb je dus geen excuus meer om niét te smeren!
 
Geniet van het zonnetje dit weekend, en vergeet dus vooral niet om eerst even bij Lidl langs te lopen J

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten