woensdag 18 juni 2014

Learn To Surf

Laatst kwam ik tijdens het pinteresten een hele mooie wijsheid tegen, waarin ik mezelf goed herken:

 
Denk nu niet dat ik ga beginnen surfen, want dat is bijlange niet mijn plan. Laat mij eerst maar die halve marathon, waarvoor ik me komende vrijdag heb ingeschreven, tot een goed einde brengen/lopen. En daarna zien we wel wat voor plannen ik weer in m’n hoofd haal…

Het feit is dat ik besloten heb om (te proberen) een beetje minder hooi op mijn vork te nemen. Pas op, ik ga nu niet de luie doos en de couch potato gaan uithangen – that’s just not me. Maar ik wil het graag een beetje meer op het gemak doen en bewuster rustpauzes en me time inlassen. Heel moeilijk voor een bezige bij als ik die graag met 1001 dingen bezig is, maar op den duur hol ik mezelf soms voorbij. Multitasken vind ik heel leuk en ik ben er goed in, maar meer dan 10 dingen tegelijk doen, dat kan niet de bedoeling zijn :-)
De “waves”kan ik niet stoppen: de tijd vliegt ongenadig voorbij en alles gaat immens snel. Maar ik kan wel proberen om er relax op te surfen in plaats van er constant als een halve zottin over te willen springen… Which is exactly what i’m gonna do from now on J
Wjze woorden die er boenk op zijn dus. En die jullie hopelijk ook kunnen inspireren!

Lots of love, Josie xo

1 opmerking:

  1. Know the feeling! Ik zeg dat elke dag tegen mezelf, nog niet veel succes... moet er ook maar eens echt werk van maken! Succes alvast enne enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen