woensdag 4 juni 2014

Lola Life Lines

Over een paar maand verkas ik naar den boerenbuiten, dat weten jullie misschien al. Dat prachtige huis kan uitvoerig bewonderd worden op Facebook en Instagram, dus daar ga ik het nu niet over hebben. Ik sta uiteraard te popelen om mijn intrek te nemen in ons nieuwe stulpje, en nóg meer om er een gezellige thuis van te maken. Zo eentje waarop de leuze home sweet home écht van toepassing is. PJ en ik houden van een vrij strak en sober interieur zonder massa’s tierlantijntjes, dat weerspiegelt zich ook in het ontwerp van ons huis.

Maar ik vind het wel fijn om de boel op te fleuren met kleurrijke hebbedingetjes en leuke gadgets om wat sfeer en gezelligheid te creëren. Het mag immers allemaal niet te clean en te saai zijn, er mag best wel gelééfd worden. Ik ben volop inspiratie aan het opdoen en naarstig aan het pinnen. Een leuke webshop waar ik al veel toffe spulletjes heb gesignaleerd, is Lola LifeLines.

Lola Life Lines voert je mee in een eclectische webwereld vol kitsch en nostalgie. Een regelrecht walhalla vol kleurige eigentijdse en retro huisraad, interieuraccessoires, kledij, juweeltjes, verlichting, geschenken, kaarten en zoveel meer. This is so me! Hier scoor je zonder moeite een origineel cadeau voor een ander, of voor jezelf natuurlijk! Ik heb alvast een aantal leuke spulletjes gespot die niet zullen misstaan in mijn toekomstige casa:

Douchegordijn flamingo, omdat ik flamingo's het toppunt van heerlijke kitscherigheid vind!
Niet dat ik zoveel gerechten maak waarvoor ik een keukenweegschaal nodig heb hoor (en als ik het doe, mislukt het gegarandeerd)... Maar moest ik dit fancy retroblauwe exemplaar in huis hebben, dan zou ik misschien toch serieus overwegen om een bakcursus te gaan volgen...


Schattige kapstokjes Woodland, een stel leuke bosbewoners voor in Emils slaapkamer, die gaat dat zeker de max vinden!

 
Net op het moment dat ik een cadeautje wil inpakken, moet ik constateren dat ik helaas geen cadeaupapier in huis heb: story of my life. Van dit leuke pakpapier "retro animal faces" zou ik meteen 20 rollen inslaan, zodat ik nooit meer met dat netelige probleem te kampen heb... Way too cute!
 

Toiletborstel kers: voor een dirty job mag een mens al eens fancy gereedschap hebben, right? Trouwens ook beschikbaar als vuilbak in groter formaat. Gotta have this!


Ik ga graag op uitstap met man & kind, en na onze verhuis zal dat niet anders zijn. Deze frishoudende lunchtas "rusty the fox" zal goed van pas komen tijdens onze talloze tripjes!

PJ en ik zeggen al jaaaaaaren tegen elkaar dat we een boodschappenlijstje aan onze ijskast gaan hangen zodat we nooit meer iets vergeten in de supermarkt, maar het is er nog niet van gekomen... Met deze grappige magnetische notablok ("walk faster, the children are catching up" - hihi) gaan we daar voorgoed komaf mee maken na onze verhuis!


Ik ben verslaafd aan thee en dus trakteer ik mezelf graag af en toe op een leuke mug. Dit email exemplaar is love at first sight!

Ik word van al deze leuke spulletjes wel héél hebberig… En jij?

De drijvende kracht achter Lola Life Lines is de Brugse Lies Deketelaere, tevens de initiatiefneemster van het jaarlijkse pop-up winkelcentrum De Vitrine. Online bestellen in haar heerlijke webshop is easy peasy. Je pakketje kan je thuis laten bezorgen of zelf gratis gaan afhalen in Brugge… Meteen een reden voor een bezoekje aan de wonderschone stad!

Waar wacht je nog op? Surf als de bliksem naar Lola Life Lines en let the happiness into your house! En mocht je toevallig in Brugge zijn om je LLL-bestelling op te pikken, just give me a sign en dan toon ik je de weg naar de leukste verborgen adresjes!
Lots of love, Josie

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook dol op Lola Life Lines! Ben benieuwd naar de inrichting van je nieuwe huisje straks ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk he! Heb er al enkele dingetjes van :-)

    BeantwoordenVerwijderen