vrijdag 13 juni 2014

Mr Monkey & Mrs ButterflyVoor wie er mogelijks nog aan twijfelde: pop-up is hot! Dezer dagen schieten de pop-up stores, bars en resto's als paddenstoelen uit de grond. Van die pop-up restaurants op tv heb ik geen seconde gezien, dat kon me écht niet boeien. Maar voor leuke pop-up shops heb ik wél een zwak, omdat ze meestal een heel leuk aanbod hebben en opgevat zijn rond een tof concept.

Eerder deze week had ik het nog over een niet te missen pop-up juwelen- en accessoireconcept. Vandaag laat ik jullie kennismaken met een pop-up voor supercoole kinderkleertjes: Mr Monkey & Mrs Butterfly. Dit is de heerlijke webshop van Sophie, die hiermee een erg nobel doel nastreeft. Ze is een jonge mama, en wil met haar webshop andere jonge mama's "helpen" die geen tijd hebben om van winkel naar winkel te hollen met hun kroost (check!) en die veel liever vanuit hun comfortabele zetel (doucle check!) hippe, trendy kleertjes bestellen voor hun little monkeys & butterflies.

Of wat dacht je van deze leuke outfits:

 Wie toch graag eens buitenkomt (triple check!) kan ook terecht in de tijdelijke pop-up store van Mr Monkey & Mrs Butterfly. Deze bevindt zich in de Baudelostraat 11 in Gent, en is geopend iedere eerste en derde woensdag, donderdag en vrijdag van de maand.


Ik ga zeker eens langs binnenkort! Ik combineer het dan met een bezoek aan Gent. De winkel is perfect qua ligging: niet in het drukste winkelgedeelte van Gent en je kan vlotjes parkeren in de ondergrondse parking van de Vrijdagsmarkt.

Enkele tips voor in de nabije omgeving van de Monkey & Butterfly pop-up:
* Alternatief, Ottogracht 12A (op amper 1 minuutje stappen van M & B): mijn favoriete boetiek waar ik uuuuuren kan snuisteren tussen alle mooie kleedjes, rokjes, broeken, topjes, accessoires,... This is fashion heaven!
* Fruitco op de Vrijdagsmarkt: met stip de allerbeste groente- en fruithandel van Gent!
* Zsa Zsa Rouge en Petit Zsa Zsa (beide in de Serpenstraat, zijstraat van de Vrijdagsmarkt): superleuke hebbedingetjes, accessoires en speelgoed voor jong en oud
* Antiek Depot (Baudelostraat 15): de place to be om te snuffelen tussen alle kunst, antiek, vintage en design. Het is er heerlijk rustig en je vindt er hele leuke dingen!
* 't Keizershof (Vrijdagsmarkt): gezellige brasserie waar je lekkere pasta's, salades en Belgische gerechten kan eten, of gewoon iets kan drinken.

Kort samengevat:
* Superleuke, coole, hippe kinderkleertjes
* Iedere eerste en derde woensdag, donderdag en vrijdag van de maand
* Baudelostraat 11, 9000 Gent
* De sympathieke Sophie zal je met veel plezier verwelkomen!
* In de buurt valt nog zoveel meer leuks te beleven, dus maak er gewoon een leuk dagje uit van!
 
 
Heb je nog meer redenen nodig om een bezoekje te brengen aan deze leuke pop-up? Ik dacht het niet!

See you very soon, Mr Monkey & Mrs Butterfly!

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten