donderdag 17 juli 2014

Happy Holidays!

Lieve lezer, de komende 8 dagen muis ik er even vanonder. Samen met mijn vriend en mijn zoontje ga ik heerlijk genieten van quality time met ons drietjes, een weekje van niets moet en alles mag. Mijn blog zal dus een weekje niet gerefresht worden, maar ik ben zeker dat ik op vakantie veel inspiratie zal opdoen voor nieuwe blogposts voor achteraf! Niet getreurd dus, I'll be back :-)

Als het internet in de Franse Alpen een béétje mee wil, zien jullie misschien wel eens een sfeerbeeldje verschijnen op Instagram, of een nonsensicale tweet voorbijflitsen... Hou het in de gaten!

Hoe het ook zij, mijn vakantie-modus staat aan, en ik ben klaar om te genieten en te onthaasten!

Happy holidays iedereen!!
(ook als je nu geen vakantie hebt, want met dit mooie weertje is iedereen toch een beetje in vakantiesfeer hé!)

Lots of love,
Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Geniet ervan met jullie drietjes!! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. merci!! intussen zijn we terug thuis, en het was een heerlijk weekje! x

      Verwijderen