donderdag 10 juli 2014

Nivea Cacao Body Mmmmmmmmilk

Een goeie body milk is essentieel in mijn dagelijkse huidverzorging. Omdat ik een smooth en lekker geurend velletje superbelangrijk vind, smeer ik elke dag als ik uit de douche kom. Dat ik een grote van ben van de body lotions van Nivea, is ondertussen geen geheim meer op deze blog. Ik was dus heel blij om te vernemen dat het merk nu haar gamma body milks uitbreidt met de intens verzorgende en voedende Cacao Body Milk voor de droge huid.

Cacaoboter, een regelrecht godsgeschenk uit de natuur, vormt de basis van deze nieuwe formule die de droge huid intensief verzorgt én verwent. Met een samenstelling rijk aan vitamine E, mineralen en antioxidanten hoeft het niet te verbazen dat cacaoboter al eeuwenlang wordt gebruikt voor de verzorging van droge huidjes. Zo voegden de Azteken en Maya’s het wonderlijke goedje al toe aan hun beauty stuff avant la lettre. Het is een natuurlijke moisturizer die zelfs de dofste velletjes weer doet stralen en voorziet van een subtiele glans. You like?


Wacht, er is nog meer! Want naast de superdeluxe cacaoboter is de Nivea Cacao Body Milk verrijkt met HYDRA IQ, een complex dat zorgt voor een nóg beter gehydrateerde huid. Vergis je niet, ondanks haar voedende eigenschappen heeft deze body milk een niet-vette en snel absorberende textuur die vlotjes door de huid wordt opgenomen, zodat je onmiddelijk je kleren kan aandoen. Want als er iets waar ik de rietepetiet van krijg, is dat ik eerst een half uur halfnaakt in huis moet rondhuppelen en mij nergens durf neer te zetten uit schrik om gigantische vette sporen achter te laten…

Nu heb ik zelf niet echt te kampen met een droge huid, maar ik gebruik af en toe wel rijke verzorgingsproducten for very dry skin. Ik beschouw het gewoon als een extra hydratatie voor een soepele en zachte huid, dat kan zeker geen kwaad als je het met mate doet. En als die dorstlesser dan ook nog eens heerlijk naar cacao ruikt, waardoor je de hele dag nog kan nagenieten (en dromen van chocolalalaaaaa!)… Tja, dan ben ik helemaal verkocht natuurlijk! Of wat had je gedacht?

NIVEA Cacao Body Milk
Richtprijs: 400 ml – € 6.59
Verkrijgbaar in de supermarkt en de drogisterij
www.nivea.be

Dat het een heerlijk geurende zomer wordt, zeg ik je!

Love, Josie xo

2 opmerkingen:

 1. Leuke tip! Ik heb recent de douchecrème van de blauwe pot ontdekt, en zelfs de miniverpakking mee op reis. Blijft een topper en de geur is niet te overtreffen vind ik zelf! Heb heel wat in mijn badkamer staan maar dit staat toch zo goed als op 1! En heb dan maar een grote blauwe pot ook gekocht, moet een mens altijd in huis hebben, niet? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De blauwe pot komt inderdaad ALTIJD van pas! Ik gebruik hem zelf, maar ook voor de mannelijke huisgenoten (jong en oud) komt hij vaak van pas, zeker in de winter!
   Nog veel plezier op reis!
   X

   Verwijderen