dinsdag 15 juli 2014

Summer Soundtracks

Sinds onze road trip naar California 5 jaar geleden, heb ik de gewoonte opgevat om voor iedere zomerreis een aantal self-made cd’tjes te bricoleren voor on the road. Een eigenzinnige mix van hedendaagse hits, meezingbare classics en opzwepende dancenummers, doorspekt met wat Vlaamsche Schlagers en typische ambianceliedjes. Altijd veel sfeer in onze auto dus, en intussen is de collectie al groot:
 

De afgelopen weken/maanden is het hier nogal druk geweest dus veel tijd om cd’s samen te stellen heb ik nog niet gehad, en vrijdagochtend zijn we al en route vers les Alpes… Toch ga ik m’n uiterste best doen om nog zeker één cd’tje samen te stellen, want ik vind het altijd fijn om achteraf die muziek te herbeluisteren en al die sweet summer memories te herbeleven.

Ik weet wél al wat ik erop wil hoor! Ik stel graag aan jullie de 3 nummers voor die de grootste kanshebbers zijn om de soundtrack van mijn nakende zomervakantie te worden:

Vanmorgen voor ’t eerst gehoord op de radio en ever since niet meer uit mijn hoofd weg te krijgen. In 2013 was er al die bijna-onnavolgbare “Happiness”, and now the magic is working again!
 
Als ik “Red Eyes” van War on Drugs hoor, draai ik steevast de volumeknop van mijn radio volledig open. Gewoon, omdat het niet anders kan. Omdat dit een van de beste nummers du moment is. Niet klein te krijgen!Ik hou van happy music die mij zin geeft om te dansen. Logisch dus dat ook deze van Khaled tot mijn topfavorieten voor deze zomer behoort:
 
Wat zijn jouw favoriete nummers voor de zomer? Reis jij ook graag met leuke muziek op de achtergrond?
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten