zaterdag 12 juli 2014

Vitacitral + Ecrinal = Happy Hands & Nails!


Nieuwe beautymerken leren kennen, I love it! Dat gebeurt maandelijks wanneer ik – met een very big smile – mijn Deauty box open. Onlangs kreeg ik een proefpakket toegestuurd van Ecrinal/Vitacitral, twee merken waarover ik het eerlijk gezegd in Keulen hoorde donderen. But that was then, and this is now: ik ben zwaar fan geworden van de beide merken!

Ecrinal focust zich op de verzorging van je nagels. Die worden immers snel broos, breken af, scheuren, je nagelriemen worden droog… And we don’t want that, do we? Met de versterkende nagelcrème van Ecrinal, aan te brengen op je nagels en nagelriemen, zit je helemaal safe. De crème hydrateert, voedt en verstevigt je nagels. Daarnaast stimuleert ze ook nog eens de groei. What’s not to love? Ik breng ‘s avonds voor het slapengaan een goeie laag aan zodat het product ‘s nachts kan intrekken en zijn werk kan doen, en ik sta 's morgens op met very happy nails!
Verkoopprijs: 11,80 € (10 ml)
 

Als we dan toch met onze nagels bezig zijn, kunnen we even goed ook onze handen een stevige verwenbeurt geven. Daarvoor is er Vitacitral! De Droge Handen Crème bevat onder meer galamboter en plantaardig glycerine, die allebei bekend staan om hun krachtig voedende en hydraterende eigenschappen. Ik vind dat de crème vlot uitsmeert en goed wordt opgenomen door mijn huid. Zeker bij handcrème is dat voor mij een must! Zomerzachte handen, comin’ up baby!
Verkoopprijs: 11,64 € (100 ml)

 
Kuisen, afwassen, veel je handen wassen,… Als je handen een opkikkertje kunnen gebruiken, grijp dan naar de Repair Gel van Vitacitral! Deze superactieve gel met ingrediënten als zonnebloemolie en aloë vera zorgt voor een intense herstelling van je handen. Zo voorkom je droge handen met kloofjes. Happy hands 100% guaranteed!

Verkoopprijs: 13,30 € (100 ml)


Ten slotte is er ook nog Vitacitral crème tegen ouderdomsvlekken, een rijke crème die de huid van onze handen beschermt tegen beschadiging door de zon. De aanwezige citrusextracten zorgen dat ouderdomsvlekken vervagen. Ik ben nog maar een prille dertiger dus ik heb deze handcrème voorlopig niet nodig. Ik heb ze wel getest en ik vind dat ze goed haar werk doet qua hydratatie. Enige nadeel is dat ze nogal plakkerig is qua textuur en niet zo snel opgenomen wordt door mijn huid. Maar dat komt misschien doordat mijn handen nog niet echt behoren tot de doelgroep… Vraag mij over tien jaar nog eens om deze crème te testen en dan zal ik misschien anders piepen! J
 
Met Ecrinal en Vitacitral krijg je prachtige nagels en handen in een - pun not intended - handomdraai!
 
Alle producten van Ecrinal en Vitacitral zijn verkrijgbaar bij de apotheek en in schoonheidsinstituten/pedicures.
Meer info over de producten vind je op deze website.
 
Smeer er maar op los!
Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten