vrijdag 22 augustus 2014

Elodie For JBC

Ik ben normaal niet zo’n fan van BV’s of semi-BV’s die een zoveelste kledingcollectie op de markt brengen (ik zag bijvoorbeeld Tanja Dexters eerder deze week haar kledingcollectie voorstellen in Hotel M, en ik kon enkel denken: serieus, wie gaat dat eigenlijk kopen?) of een boek schrijven over weet-ik-veel-wat (maar het jouwe koop ik zeker hoor, Kelly, can’t wait!). Of een koffiebar of een hip restaurant uit de grond stampen, godbetert. Maar soit, ik ben hier niet om te vitten.

Ik ben daar dus normaal niet aan, maar ik maak binnenkort maar al te graag een uitzondering. En wel om deze 2 redenen:

1.    Een trendy comfy sweater, bij voorkeur knitwear wat blingbling erin, staat erg hoog op mijn verlanglijstje voor het najaar. Het is gewoon een must-have item in elke garderobe! Elk modehuis heeft wel een aantal sweaters, grof gebreide truien of hoodies in zijn collectie zitten deze winter.
2.    Ik vind Elodie Ouedraogo een sympathieke madam. Ze is niet alleen supersportief en dus een groot voorbeeld voor mij, een fervent loopster. Ze is daarnaast ook nog eens een rasechte fashionista! Zo schrijft ze onder meer voor Elle en houdt ze de laatste loopmodetrends in de gaten voor Running.be magazine. Die combinatie van sport meets fashion vind ik top!
Om deze redenen heb ik luid gejuicht toen ik vernam dat Elodie in samenwerking met modeketen JBC een sweatercollectie ontworpen heeft. Ze ontwikkelde 6 sweaters met een twist in 6 al even verschillende modellen. Ze zegt het volgende daarover: “Ik heb sweaters ontworpen omdat dat voor mij het nieuwe hebbeding is, het nieuwste accessoire. Een langer model om als jurkje te dragen, een exemplaar met opvallende pailletten of eentje met transparante rug, met ritsjes of met print: voor elke stemming of gelegenheid is er wel een sweater!”

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Gold Touch sweater en de pastelgroene sweater, die Elodie hieronder draagt:

Maar alle truien mogen er best zijn hoor, je kan ze hier bekijken (én bestellen!).
Elodie kijkt al voorzichtig vooruit naar een vervolg, misschien wel iets in de sportmode. “Ik heb me alleszins geweldig geamuseerd met deze collectie en zou het stiekem fantastisch vinden mocht er een tweede ronde komen. Dat zou dan een sportlijn kunnen zijn, maar evenzeer een vervolg op mijn huidige collectie.” Ik zou het eerlijk gezegd ook fantastisch vinden mocht la Ouedraogo zich wagen aan een hippe sportlijn, want lopen doe ik graag in stijl. Go Elodie!


De sweaters van Elodie zijn te koop in alle JBC-winkels voor prijzen die variëren tussen 24,90 en 39,90 euro. Heel draagbaar, betaalbaar op de koop toe, en 100% herfstproof. Ik weet al waar ik héél binnenkort eens binnenspring hoor… Jij ook?

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten