dinsdag 12 augustus 2014

Puur Spa = Puur Genieten

Even tijd nemen voor mezelf, ver weg van de drukte van alledag… Het is geen overbodige luxe, maar toch doe ik het veel te weinig (en ik durf te denken dat ik niet de enige ben). Vorig weekend vierde ik mijn verjaardag en dat vond ik de ideale gelegenheid om een relaxing spa session in te lassen, gevolgd door een gezellige dinner for two (hier, absolute aanrader!). Het perfecte adres om zalig tot rust te komen vond ik vlak bij huis, namelijk bij Puur Spa in Brugge. Deze spa wordt enkel privé verhuurd, exclusiever dan dit kan dus haast niet!

Zaterdag klokslag om 17u belden PJ en ik aan bij het mooie huis waar Puur Spa gelegen is. We werden meteen supervriendelijk onthaald door de gastheer, die ons na een korte rondleiding volledig met rust liet zodat we heerlijk konden genieten met ons twee. Bij het binnenkomen van het wellness-gedeelte stond een schaal met vers fruit en fijne gebakjes ons op te wachten, een kan met lekker fris ijswater met limoen en citroen, en natuurlijk ook 2 glaasjes bubbels. Van een aangename verwelkoming gesproken!
 
Puur Spa bestaat uit een ruim binnenzwembad, een Finse sauna, regendouches met massagestralen, een hammam en een prachtige tuin. Het zwembad heeft een constante temperatuur van 28°C. Dankzij een systeem van zout-elektrolyse wordt het water niet van chloor voorzien – byebye geïrriteerde huid en prikkende ogen dus! In de sauna, met een gemiddelde temperatuur van 80°C, hadden we een prachtig zicht op de tuin. We konden zelf opgieten, een subtiel aroma van chinese thee. 
 
Hammam is normaal zo mijn ding niet, maar ik maakte toch een uitzondering (PJ zit daar supergraag in en anders moest hij daar alleen gaan zitten, de sukkelaar) en ik heb ervan genoten! Ik voelde echt dat de stoom deugd deed voor mijn huid, en het eucalyptusaroma voor mijn luchtwegen. Verkoeling konden we vinden in het zwembad en in de 300 m² grote tuin. Met een dubbele haag en matten is hij volledig afgeschermd van de straat, dus zo konden we van een maximale privacy genieten. 
 
We ontvingen ook een setje van Rituals met douchegel, shampoo, conditioner en body lotion. Ik ben een grote Rituals fan dus dit was voor mij nog een extra pluspunt, net als het feit dat het hele complex echt heel proper en verzorgd is. Een dikke 10/10 dus! Ik heb echt enorm genoten van dit arrangement. Ik kon er helaas niét door vermijden dat ik de dag nadien een jaartje ouder werd… Maar dat hoeft eerlijk gezegd ook niet, en wel hierom.
 
 
Dus wie zin heeft om eens te onthaasten en alle stress van zich af te voelen vloeien, kan ik Puur Spa ten stelligste aanraden! Je kan ook een cadeaubon schenken, hiermee kan je zeker veel mensen een plezier doen.
Wij kozen voor het 2 uur-arrangement (t.w.v. 90 €), maar er zijn nog andere formules. Neem een kijkje op de website en maak je keuze. Volg Puur Spa ook op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en promoties!
Lots of love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. is het ook! loont echt eens de moeite om daarvoor tot in brugge te komen hoor. plus je kan het achteraf combineren met een etentje in een van de vele leuke restaurantjes in de stad... x

      Verwijderen