woensdag 13 augustus 2014

Time Flies


 
Vandaag is zo’n dag waarop ik eens te meer besef hoe snel de tijd gaat. Mijn kleine gangster Emil is namelijk exact anderhalf jaar oud vandaag. Zijn ‘babyperiode’ is volledig achter de rug; hij is nu een echte peuter met alle kattenkwaadstreken en eigen willetjes en grilletjes erop en eraan. Een superleuke periode vind ik dit, trouwens! De tijd dat hij nog een quasi bewegingsloos mormeltje was dat met veel moeite een eeeehhh-kreetje uit zijn minimondje kon persen, lijkt al een eeuwigheid geleden! Exact twee jaar geleden, op 13/08/2012, was ik pas zwanger en zaten PJ en ik in enorme onzekerheid omdat we een vruchtwaterpunctie moesten laten uitvoeren na een ‘slechte’ nekplooimeting (alles kwam uiteindelijk goed!). Ik kan me die verdrietige, moeilijke momenten met ons twee nog perfect voor de geest halen, maar het lijkt al zoooooo lang geleden!
Ik ga het kort houden vandaag hoor, dit wordt heus géén lange trip down memory lane. Ik wil alleen maar zeggen: de tijd gaat zo enorm snel, je kan dus maar beter genieten van elk moment! You’re the pilot after all, so you better enjoy all the little things and moments! Zoals wij doen…
 

 
Have a lovely day!
Love, Josie xo

4 opmerkingen:

 1. Tijd vliegt inderdaad snel, nog meer, ofwel sta je er nog meer bij stil, als je kinderen hebt vind ik!! Noah wordt er 7 binnen een paar maanden, 7!!! :/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ligt inderdaad aan het feit dat die kleintjes zo rap groeien denk ik... amai noah al 7, niet te doen hé! maar jij ziet er nog altijd superjong uit, da's het belangrijkste :-) x

   Verwijderen
 2. Oei, hier geen kinderen en de tijd vliegt ook zo! Kan me amper inbeelden dat het nóg sneller gaat met kleintjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nog niet aan denken, dat zie je dan wel weer ;-) gewoon nu genieten is de boodschap!!! x

   Verwijderen