dinsdag 9 september 2014

Nail It & Be Happy!

De zomer is bijna voorbij, maar dat wil niet zeggen dat we onze nagels niet in frisse lakjes kunnen blijven hullen. Integendeel, een leuk kleurtje en/of design op je nagels is de ideale remedie tegen grauwe najaarsdagen!

Dat je met nail art een heus fashion statement maakt, konden we al lezen in Happy Nails, het meest succesvolle Nederlandstalige nail art boek. Nu heeft schrijfster Elfi De Bruyn ook Happy Nails 2 uitgebracht, waarin ze ons opnieuw onderdompelt in de wondere nail art wereld en haar happiness en positivity maar al te graag met ons deelt.Elfi deelt in haar gloednieuwe boek een resem handige tips en tricks over hoe je nagels er in een handomdraai perfect kunnen uitzien, een aantal do's en dont's, basisverzorging, leuke nagelontwerpen,... You name it, she wrote a book about it!

Elfi verklapt trouwens ook haar favoriete producten. Altijd handig, want soms weet ik écht niet wat gekozen in die veelheid aan merken en variaties!

Het boek kan je voor 14,99 € aanschaffen in alle boekhandels. Elfi zelf kan je volgen op Facebook, Twitter, Instagram of op haar blog Glam At Heart. Een self-made topdame, 't is echt de moeite om haar in de gaten te houden!

Nail it & be happy!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten