woensdag 15 oktober 2014

Marilyn.


Mensen die op één of andere manier hun creatief ei kwijt willen, ik heb daar veel sympathie voor. Ik doe het zelf ook op m’n blog en als freelance writer – mijn creativiteit zit voor 100% in mijn pen (of in mijn toetsenbord). Marilyn, een ex-klasgenote uit mijn germanistenperiode, lanceerde onlangs haar eigen juwelenlabel “Marilyn.”. Om dat fameuze ei kwijt te kunnen, en ook omdat ze haar ding niet vond in de winkels. Het zal je wellicht niet verwonderen dat ik heel sterk in dit jonge label geloof. Enerzijds omdat ik Marilyns eigenzinnige creativiteit bewonder en ik vind dat ze prachtige, one-of-a-kind juweeltjes maakt. Anderzijds omdat ik gewoon een enorme juwelenfreak ben, as you probably all know by now.

Op de Facebookpagina van Marilyn. kan je grasduinen in de mooie collectie die ze in die paar maanden al heeft gecreëerd. Ze is momenteel volop bezig haar gamma uit te breiden, bijvoorbeeld met meer zilver. Oorringen, armbandjes, halskettingen: just take your pick ladies! Ik ben al in het bezit van een custom-made Josie-armbandje, and I love love love it! Vind je niet dat het supermooi past bij de rest van mijn armbandjes?
De creaties van Marilyn. zijn echte statement-juwelen: anders dan anders, want het mag al eens wat opvallen, nietwaar? Het blijft echter allemaal heel verfijnd en lady-like. Deze juweeltjes vind ik bijvoorbeeld erg mooi omdat ze voor mij de perfecte combo zijn van “een beetje speciaal” en toch subtiel:

 
 
En de prijzen? Die zijn zeer democratisch: je betaalt 12 € voor een paar oorringen, 14 € voor een armbandje (16 € als je het laat personaliseren) en 18 € voor een halsketting. Zeg nu zelf, daar kan je toch niet voor sukkelen? Want de aandacht die je ervoor in return krijgt, zal onbetaalbaar zijn!


Bestellen kan heel eenvoudig via PM op de Facebookpagina. Marilyn geeft je een snelle en heel vriendelijke service! Zo kan je bijvoorbeeld de lengte van je juweeltje laten aanpassen indien nodig.

Kortom, hou je net als ik van mooie juwelen, of ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Dan moet je beslist eens kennis maken met Marilyn. Ik ben alvast heel tevreden over mijn armbandje en zal het dus wellicht niet bij deze ene aankoop houden…

Lots of love,
Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten