woensdag 1 oktober 2014

Win 1 jaar gratis Polabora foto's!


Ik heb ze hier al eens gepost: de leuke Polabora fotootjes van mijn 2 mannen die mijn bureau opfleuren. Ik vind ze de max, die retro Polaroid-style plaatjes. Jij kan de jouwe supergemakkelijk bestellen via de website www.polabora.com. Ik vind ze niet duur, en de levering gebeurt snel. Ik heb leuk nieuws want in oktober kan je één jaar lang gratis Polabora's winnen!

Polabora steunt namelijk de internationale NGO Orbis, die zich wereldwijd focust op de preventie en behandeling van blindheid in ontwikkelingslanden. Ik mag er niet aan denken dat ik niet meer zou kunnen zien, dus als ik mijn steun kan betuigen aan deze organisatie: graag! Het enige wat je hiervoor moet doen, is een foto van je oog/ogen sharen op Instagram of Twitter met de hashtag #valuevision. Vergeet ook niet @ukorbis en @Polabora te taggen. Op die manier kan je een jaar gratis foto's winnen.

Meer info vind je hier. Dit is alvast mijn (poging tot) bijdrage:


Waar wacht je nog op? Fotograferen die mooie ogen van je! :-)

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten