donderdag 27 november 2014

Josie's Giant Closet Sale: en nu concreet!

Music For Life (18-24 december), nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om de actie die ik een tijdje geleden heb aangekondigd in de praktijk om te zetten! Are you ready for Josie’s Giant Closet Sale?

Ik zal maar meteen bekennen dat ik er graag wat meer voorbereiding in had gestoken. Helaas is de tijd voorbij gevlogen en is het me niet gelukt om er een gigantische actie van te maken. Maar dat hoeft eigenlijk ook helemaal niet, want het is voor het goede doel en dan maakt het niet uit wát je doet en hoe groots of hoe kleinschalig je het aanpakt, toch? Ik doé iets, that’s what counts. Het gaat er mij ook niet om hoeveel geld ik zal inzamelen, het enige wat ik wil is iéts doneren voor het goede doel. Omdat ik dat eigenlijk de normaalste zaak van de wereld vind, dat doneren.

Mijn closet sale ten voordele van het Kinderkankerfonds zal doorgaan op zaterdag 13 december 2014 van 10u tot 17u in Torhout (adres zie verder). Iedereen is welkom om in mijn knusse party-tent te komen snuisteren tussen alle kleren die ik niet meer draag. Op hetzelfde moment kan je langslopen bij de gezellige christmas shopping van Schoonheidsinstituut Skin Plus, waar je jezelf kan trakteren op beautyproducten van topkwaliteit en supermooie juweeltjes bij de supersympathieke Liesbeth. Je krijgt er ook info over verschillende beauty treatments. We zullen je verwelkomen met een big smile, een drankje, een hapje en goeie muziek - want het is tenslotte Music For Life! Kleren, crèmekes, juweeltjes en véél sfeer: what more do you want?

Kleine kanttekening: het gaat hier zeker niét om mijn oude, afgedankte "brolkleren" – al zullen er misschien wel een paar dubieuze exemplaren tussen zitten. Het feit is gewoon dat ik bij onze verhuis gemerkt heb dat ik heel veel kleren heb die ik nauwelijks nog draag, of die ik tot mijn eigen scha en schande bijna nooit gedragen heb. In plaats van ze te droppen in een Humana-container, wil ik ze op een leuke manier van de hand doen voor het goede doel. De prijzen zullen schommelen tussen 1 euro en 5 euro, niet meer! Daar kan je dus niet voor sukkelen… En de opbrengst schenk ik integraal aan Music For Life!

Wat er zoal in mijn kast zal hangen op 13/12: kleedjes, broeken, topjes, shorts, truien, rokjes, tassen, misschien wel een paar schoenen… Kom gewoon eens langs en sla je slag! Ter info: de maatjes schommelen tussen 36 en 38. Veel kleren draag ik niet meer omdat ik gewoon te veel andere kleren heb, sommige stukken doe ik weg omdat ze mij niet meer passen. Ik ben na mijn zwangerschap wat kilo’s verloren, waardoor een deel van mijn garderobe niet meer past. Ik vind het heel moeilijk om die kleren weg te doen, omdat ik altijd denk: ja maar, wat als ik ooit weer een maatje bijkom? Maar ik ga heus niet alles wegdoen (ik heb een aantal topstukken die ik graag bij mij hou) en ik ken mezelf… Als het ooit zover is, dan ga ik toch nieuwe kleren gaan shoppen J

Om jullie alvast een voorsmaakje te geven, hier zijn een aantal items die ik aan spotprijzen van de hand doe…


Blauw zomerkleedje met bloemenmotief - Merk: King Louie - Maat: small, valt tot op/net onder de knie - Nooit gedragen wegens een iets te nauw aansluitend model dat ik niet graag draag - Prijs: 5 €
  
Fleurig geel kleedje met taillelint- Merk: Asos - Maat: 36/38 (tailleert vrij ruim) - Prijs: 2,5 € - Donkerblauwe variant eveneens beschikbaar voor 1,5 € (wegens iets vaker gedragen)

Petrolblauwe losse trui met ¾ vlindermouwtjes - Maat: TU - Prijs: 2 € - Perfect voor een avondje uit!
 
Zwierige ¾ rok met grafische print - Merk: Fifilles Paris - Maat: 38 (valt ruim) - Prijs: 2 € - Zeer aangenaam om te dragen, comfortabel met elastiekband.


Grijs kort rokje in tweedstof - Merk: In Wear - Maat: 38 (Deense maat, valt ruim) - Prijs: 2 € -
Topkwaliteit, met onderrokje en leuk accent door zijzakjes met rits - Ideaal voor op het werk!

 
Roze kort shortje - Merk: H&M - Maat: 38 - Prijs: 1 € - Super comfy & 100% summerproof - Ook beschikbaar in zonnig geel voor dezelfde prijs

Nog even heel concreet:
* Datum: zaterdag 13 december 2013
* Tijdstip: tussen 10u en 17u
* Adres: Industrielaan 23, 8820 Torhout (bij Schoonheidsinstituut Skin Plus)
* Tip voor wie van iets verder moet komen: combineer het met een bezoekje aan Brugge, Roeselare of Kortrijk: zeer gezellige steden, zeker in de kerstperiode!

Als jullie meer willen weten, just let me know! Hopelijk tot op 13 december?
Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten