woensdag 12 november 2014

Wednesday Wisdom

Door de feestdag van gisteren is het een korte week, maar wel een drukke. Eentje met niet veel tijd voor bloggernijen, maar een sympathieke wijsheid kan er altijd wel vanaf voor jullie, lieve lezers. Deze kwam ik een tijdje geleden tegen in het paradijs voor online tijdverdrijf genaamd "Pinterest". Ik vind het een hele mooie, die bovendien erg van toepassing is vandaag. Gisteren kwam mijn zoontje tijdens een speelpartijtje nogal hard ten val op zijn voorhoofd, waardoor hij nu rambo-gewijs met 3 draadjes rondloopt. Het was even schrikken, voor hem en voor ons, maar hij was (zoals we dat van hem gewoon zijn) heel flink en dapper. Het zal een klein littekentje zijn, maar het komt wel goed. Hopelijk wordt hij door zijn val een beetje voorzichtiger (ik reken er niet teveel op, 't is een roekeloze speelvogel) maar kindjes hebben nu eenmaal soms accidenten, en daar worden ze sterk van!


Deze quote is dus van toepassing op mijn lieve kleine aap, maar ook (en vooral) op mezelf. Ik ondervind vaak dat ik om mijn doelen te bereiken geregeld eens op mijn bek moet gaan of teleurgesteld moet worden. En dat is maar goed ook. Want moest het allemaal te gemakkelijk zijn, dan zou de uitdaging er toch ook snel af zijn hé?

Laat ons dus met z'n allen af en toe eens goed vallen. Zolang we achteraf maar goed terecht komen en soms ook eens een glimp van het wonderland mogen opvangen :-)

Lots of love,
Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten