vrijdag 28 november 2014

WIN tickets voor de Superprestige in Diegem!

Ik heb gemerkt dat er zich heel wat cyclocross-fanaten bevinden onder mijn lieve lezers. Ik denk dus dat ik opnieuw een aantal mensen blij ga maken, want ik mag van KBC opnieuw gratis kaarten weggeven voor de cross. Dit keer voor de bekende avondcross in Diegem op zondag 28 december 2014. Knal in de eindejaarsperiode, het is donker buiten, veel lichtjes langs het parcours, misschien wel wat sneeuw, en dan die heroïsche renners die daar met hun fiets over sjezen... Die sfeer, daar wil je toch gewoon bij zijn?

De eerste 5 die mij een mailtje sturen (naar josieslittlethings@gmail.com) met vermelding van hun naam en adres én daarbovenop ook fan worden van mijn Facebookpagina, krijgen hun ticket thuis opgestuurd en kunnen op 28 december live hun favoriet gaan aanmoedigen! 

Met de gloednieuwe KBC Xplore app haal je trouwens nog meer uit de Superprestige wedstrijden: je krijgt info over elke rit, volgt de renners in het klassement en kunt ook meteen commentaar geven op Twitter. Snel naar de appstore en downloaden die handel, 't is de moeite!

Veel succes!

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten